Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Сергій

Инженер-конструктор, моделлер, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Инженер-конструктор

з 07.2009 по нині (14 років 9 місяців)
ТОВ "Бастіон-СВ", Ивано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Я - інженер-конструктор і спеціаліст з САПР, маю понад 20 років досвіду в галузі 3D-моделювання, 2D-креслення, проектування і аналізу конструкцій та загальних інженерних компонентів. Область діяльності: твердотільне (включаючи параметричне) моделювання металоконструкцій у 3D (сходи, огорожі, ворота, ферми-перекриття, малі архітектурні форми тощо); деталей у 3D; збірок у 3D; - при необхідності з візуалізацією; створення креслень; підготовка розгорток виробів із листового матеріалу (метал, фанера, пластик) на лазерний/плазмовий різ (DXF, SVG); підготовка моделей на 3D-друк/обробку на ЧПУ (STL, STEP/STP, IGES/IGS, F3D); конвертація файлів з/в формати: DWG, STEP/STP, IGES/IGS, F3D; аналіз та оптимізація форм (Shape Optimization). Середовище моделювання: AutoCAD, Fusion 360, SolidWorks, Blender. Оцифрування растрових зображень у векторний формат SVG, DXF. Під час розробки приділяється особлива увага деталям продукту.

Директор

з 09.1996 по 06.2008 (11 років 9 місяців)
ЗМС, Івано-Франківськ (Послуги для населення та бізнесу)

Управління сіткою роздрібної торівлі та послуг для населення. Аналіз діяльності підприємства для збільшення його ефективності, розробка схем планування і бюджетування, контроль виконання плану постачання та реалізації.

Освіта

ІФІНГ (ИФИНГ)

ФАЕ, Автоматика та управління в технічних системах (Автоматика и управление в технических системах), Івано- Франківськ (Ивано-Франковск)
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

Знання і навички

AutoCAD Blender MS Office SolidWorks Fusion 360 Користувач Internet Отримання, обробка та аналіз даних в Excel Power Qwery Створення форм ПДФ, що заповнюються. Вилучення та аналіз даних форм ПДФ, що заповнюються.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: