Резюме від 14 вересня 2023 PRO

Віталій

Лікар акушер-гінеколог, завідувач відділення, заступник головного лікаря, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділення гінекології

з 10.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
"UNIVERSUM CLINIC", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Медичний директор

з 02.2022 по 07.2022 (5 місяців)
МЦ "Мати та дитина", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Докторант

з 08.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
ДУ "Інститут педіатрії акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук'янової АМН України", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працюю над докторською дисертацією

Завідувач акушерського стаціонару

з 09.2019 по 07.2020 (10 місяців)
ТОВ "ЛДЦ"Адоніс плюс", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Володію всіма об'ємами лікувально-діагностичних практик та переважною більшістю оперативних втручань в акушерстві та гінекології. На посаді завідувача жіночої консультації Клінічного пологового будинку №2 м. Чернівці організував та запровадив роботу першого в Чернівецькій області кабінету патології шийки матки в 1998 році; організував та запровадив роботу першого в Чернівецькій області відділення антенатальної охорони плода в Клінічному пологовому будинку №2 у 2007 році. На посаді районного акушера-гінеколога, завідувача акушерсько-гінекологічного відділення Кіцманської центральної районної лікарні впродовж 2011-2018 років впровадив низку лікувально-діагностичних заходів, що дало змогу привести якість надання медичної допомоги вагітним. роділлям, породіллям та новонародженим у відповідність до Національних стандартів.
На посаді керівника акушерського стаціонару приватного пологового будинку м. Києва організував безперервне ефективне функціонування закладу в складний період пандемії COVID-19.
Є позаштатним експертом НСЗУ з питань трансформації системи охорони здоров'я.

Освіта

Чернівецький державний медичний інститут

Лікувальний факультет, Чернівці
Вища, з 1985 по 1993 (8 років)

Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, акушер-гінеколог-хірург, малоінвазивна хірургія і в гінекології.
Лікар УЗД
Кандидат медичних наук
Докторант ДУ ІПАГ
Експерт Національної служби здоров'я України
Спеціаліст з організації охорони здоров'я

Знання і навички

Користувач ПК MS Excel MS Word MS PowerPoint

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціаліст за фахом "Організація та управління охороною здоров'я"; спеціалізація з гінекологічної ендокринології та лікування безпліддя (1999 р. м. Москва); курси тематичного удосконалення з основ гістеро- та лапароскопії в акушерстві та гінекології (2010 р. м. Київ); кольпоскопічна діагностика та методи лікування патології шийки матки (2001 р. м Київ); актуальні питання невідкладного та оперативного акушерства, первинна реанімація новонароджених; перинатальна допомога з позиції доказової медицини; особливості ультразвукової діагностики в акушерстві; екстрагенітальна патологія вагітних; прикладна оперативна гінекологія; учасник чисельних міжнародних конференцій та майстер класів з актуальних питань акушерства та гінекології. В рамках програм з обміну досвідом відвідував: муніципальну клініку м. Відень, Австрія, 1996р.; Науковий центр акушерства гінекології та перинатології РАМН м. Москва РФ, 1999р, 2000р; Клініка Варшавського медичного університету, 2017р. Варшава, Польща; стажування в рамках освітньої програми для лікарів на клінічних базах університету імені Рене Декарта та університету імені Дені Дідро (Франція).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: