Резюме від 28 лютого 2022 PRO

Мария

Экономист, специалист, аудитор, ревизор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Дистанційно, Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

контролер-ревізор

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
ТОВ " Ківіт Плюс", Николаев (Торгівля)

Продавець непродовольчих товарiв

з 09.2020 по 03.2021 (6 місяців)
ТОВ "Эпицентр К", Николаев (Продажи)

Головний економіст групи по роботі з рахунками клієнтів

з 10.2011 по 06.2012 (8 місяців)
ВАТ "Кредитпромбанк", Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Відображення операцій в бухгалтерському обліку за активними операціями юридичних та фізичних осіб, а саме: надання кредитних коштів, облік забезпечення за кредитними операціями, повне виконання кредитних зобов'язань.Нарахування доходів за кредитними операціями.Підготовка розрахунків за простроченими кредитами.Контроль своєчасності погашення платежів за кредитами.Віднесення на рахунки простроченої заборгованості несплаченої заборгованості.Заведення/контроль заведених параметрів кредитних угод юридичних та фізичних осіб. Моніторинг строків закінчення кредитних договорів.Відображення в бухгалтерському обліку сум отриманої застави (поруки) за кредитними операціями.

Головний економіст відділу контролю ризиків

з 10.2008 по 10.2011 (3 роки)
ВАТ "Кредитпромбанк", Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення розгляду, аналізу кредитних заявок клієнтів банку;проведення фінансового аналізу клієнтів;оцінювання ризиків Банку з використанням скорингових та рейтингових моделей;формування висновки щодо ризиків за результатами аналізу кредитних заявок клієнтів для колегіальних органів банку;аналіз доцільності змін умов кредитування клієнтів;проведення верифікації кредитної заявки з використанням зовнішніх баз даних (формування витягів та звітів);здійснення аналізу якості кредитного портфелю.

Провідний економіст відділу контролю ризиків

з 03.2008 по 10.2008 (7 місяців)
ВАТ "Кредитпромбанк", Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення розгляду, аналізу кредитних заявок клієнтів банку;проведення фінансового аналізу клієнтів;оцінювання ризиків Банку з використанням скорингових та рейтингових моделей;формування висновки щодо ризиків за результатами аналізу кредитних заявок клієнтів для колегіальних органів банку;аналіз доцільності змін умов кредитування клієнтів;проведення верифікації кредитної заявки з використанням зовнішніх баз даних (формування витягів та звітів);здійснення аналізу якості кредитного портфелю.

Провідний економіст відділу по роботі з корпоративними клієнтами

з 01.2008 по 03.2008 (2 місяці)
ВАТ "Кредитпромбанк", Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення клієнтів корпоративного бізнесу з подальшим їх супроводженням.Підготування заявок для отримання кредиту; формування необхідного пакету документів для розгляду та прийняття рішення на кредитному комітеті; аналіз діяльності позичальників (збір та перевірка фінансової звітності), супроводження кредитного портфелю (моніторинг сплати за кредитами).Проведення переговорів.Продаж продуктів корпоративним клієнтам.

Провідний аудитор 

з 07.2005 по 10.2007 (2 роки 3 місяці)
Філія-обласне управління ВАТ "Державний Ощадний Банк України", Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Здійснює перевірки фінансової та управлінської звітності підприємства, перевірки діяльності регіональних підрозділів та дочірніх підприємств. Бере участь в уніфікації і стандартизації облікових процесів. Здійснює перевірки збереження та ефективності використання активів підприємства. Здійснює експертну оцінку проектів контрактів на предмет виявлення та оцінки рівня податкових ризиків. Здійснює перевірки підприємств перед їх придбанням та надає керівництву рекомендації. Виявляє внутрішні резерви підприємства і визначає шляхи їх ефективного використання. Визначає і аналізує можливі зовнішні і внутрішні ризики при розробці та впровадженні нових проектів на підприємстві. Здійснює нагляд за роботою персоналу в частині фінансів, аналізує посадові інструкції, визначає відповідність розподілу обов'язків вимогам виробничого, управлінського і фінансового процесу, здійснює розмежування повноважень, вносить пропозиції менеджеру з персоналу щодо внесення об'єктивних змін до положень про підрозділи, посадові інструкції. Розробляє регламенти для облікової політики підприємства в цілому, окремих процедур, інструкцій та іншої документації. Консультує керівництво підприємства з питань бухгалтерського обліку, оподаткування, внутрішнього контролю та аудиту.1 Складає звіти про виконану роботу, аналітичні та доповідні записки, дає експертні висновки, тощо.1 Запобігає розповсюдженню інформації, що наносить шкоду репутації підприємства та її працівникам, сприяє підвищенню позитивного іміджу підприємства.

Старший бухгалтер-контролер 

з 02.2005 по 07.2005 (5 місяців)
Філія-обласне управління ВАТ "Державний Ощадний Банк України", Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Здійснює проведення та облік визначених банківських операцій, передбачених чинним законодавством, і відповідно до ліцензій Національного банку України, в тому числі: відкриття та ведення рахунків клієнтів та здійснення розрахунків за їх дорученням; касове обслуговування клієнтів; залучення депозитів фізичних осіб; визначені операції з валютними цінностями. Здійснює заходи щодо виконання плану залучення заощаджень населення у вклади. Веде облік готівки, цінностей і цінних бланків. Здійснює закриття операційного дня та складання щоденної звітності , перевіряє відповідність наявної готівки, цінностей і цінних бланків, їх залишків у касі визначеним документам. Додержується правил зберігання документів, особових рахунків, карток із зразками підписів, штампів та печаток, бланків банківської звітності. Зберігає ключ від грошової комори (сейфа), бере участь у її відкриванні та закриванні. Зберігає інформацію, що становить службову таємницю або носить конфіденційний характер. Додержується правил і норм охорони праці та протипожежного захисту. Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Касир відділення

з 03.2004 по 02.2005 (11 місяців)
ОАО "Всеукраїнський акціонерний банк", Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Виконує операції з приймання, визначення справжності та платіжності, перерахування, обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших цінностей згідно з нормативнометодичними документами. Сортує грошові білети і монети за номіналами, а також на придатні та непридатні для обігу, виявляє фальшиві, старі, пошкоджені грошові білети й монети. Формує, упаковує, оформляє грошові білети й монети згідно з інструкцією щодо емісійнокасової роботи. Обмінює пошкоджені грошові білети й монети. Складає касову звітність. Зберігає інформацію, що становить службову таємницю або носить конфіденційний характер. Додержується правил і норм охорони праці та протипожежного захисту. Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Старший контролер філії

з 06.2002 по 02.2004 (1 рік 8 місяців)
Міське відділення №8351 Ощадного банку України, Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Здійснює проведення та облік визначених банківських операцій, передбачених чинним законодавством, і відповідно до ліцензій Національного банку України, в тому числі: відкриття та ведення рахунків клієнтів та здійснення розрахунків за їх дорученням; касове обслуговування клієнтів; залучення депозитів фізичних осіб; визначені операції з валютними цінностями. Здійснює заходи щодо виконання філією Ощадбанку плану залучення заощаджень населення у вклади. Веде облік готівки, цінностей і цінних бланків. Здійснює закриття операційного дня та складання щоденної звітності філії, перевіряє відповідність наявної готівки, цінностей і цінних бланків, їх залишків у касі визначеним документам. Додержується правил зберігання документів, особових рахунків, карток із зразками підписів, штампів та печаток, бланків банківської звітності. Зберігає ключ від грошової комори філії (сейфа), бере участь у її відкриванні та закриванні. Зберігає інформацію, що становить службову таємницю або носить конфіденційний характер. Додержується правил і норм охорони праці та протипожежного захисту. Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Старший касир операційної частини

з 05.2002 по 06.2002 (1 місяць)
Міське відділення №8351 Ощадного банку України, Николаев , Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Виконує операції з приймання, визначення справжності та платіжності, перерахування, обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших цінностей згідно з нормативнометодичними документами. Сортує грошові білети і монети за номіналами, а також на придатні та непридатні для обігу, виявляє фальшиві, старі, пошкоджені грошові білети й монети. Формує, упаковує, оформляє грошові білети й монети згідно з інструкцією щодо емісійнокасової роботи. Обмінює пошкоджені грошові білети й монети. Складає касову звітність. Зберігає інформацію, що становить службову таємницю або носить конфіденційний характер. Додержується правил і норм охорони праці та протипожежного захисту. Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт

Освіта

НУК

Экономист, Николаев
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 8 місяців)

Додаткова інформація

Работала в банке менеджером по работе с физическими, юридическими лицами, бухгалтером, экономистом и аудитором.
О себе: приятная внешность, умею общаться с людьми, договариваться, читаю и составляю документы, могу вести социальные сети.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: