Резюме від 27 лютого 2024 PRO

Олена

Інженер з метрології та стандартизації на виробництво, фахівець з якості, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лаборант

з 01.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
АТ"Концерн Галнафтогаз", Бровари (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Відбір проби ГНС і проведення випробування на нафтотерміналі

Провідний інженер науково-технічного відділу

з 06.2022 по 10.2022 (4 місяці)
ДП "УНДКТІ" ДІНТЕМ, Дніпро (Освіта, наука)

Розробка галузевих стандартів

Інженер з метрології та стандартизації на виробництві.

з 12.2006 по 02.2022 (15 років 2 місяці)
ПрАТ"Артвайнері", Бахмут (Харчова промисловість)

Обов'язки
Метрологія.
Створення реєстру та облік засобів вимірювання на виробництві. Контроль роботи та організація держ.повірок та калібрування засобів вимірювань.Розробка інструкцій та порядок перевірки у міжповірочний та міжкалібрувальний інтервал з експлуатації на прилади та засобів вимірювання різних типів. Розробка документації щодо систем якості ISO 9001
FSSC 22000 ISO 17025
Стандартизація.
Створення та облік нормативних документів, а також їх актуалізація. Пошук стандартів та адаптація до роботи їх на виробництві.
Досягнення.
Успішне проходження зовнішніх аудитів на вимогу системам якості ISO 9001 FSSC 22000 ISO 17025.
Досвід роботи інженера з якості у випробувальній лабораторії. Контроль якості виробничих процесів на виробництві.
Розробка галузевих стандартів

Освіта

Південна Філія "Кримського агротехнологічного університету" НАУ

Технологія бродильних виробництв та виноробства,, Сімферополь
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Форма навчання – очна. Робота інженера-технолога харчового виробництва, пов'язаного з процесом бродіння (виробництво пива, вина, молочна продукція, хлібобулочне виробництво тощо). Допускається робота технолога на будь-якому харчовому виробництві

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Вміння працювати в режимі багатозадачності Адаптивність Ведення документації Інвентаризація Контроль якості продукції Акуратність Ручне вишивання Посидючість Творчий підхід Креативність Самостійність

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Після закінчення університету (2006 р.) надійшла на роботу у ПрАТ "Артвайнері" м. Бахмута, Донецької області. Трудову діяльність розпочинала з інженера-хіміка у виробничій лабораторії. Проведення фізико-хімічного аналізу для вина столового та ігристом всіх стадіях його виробництва. Була у складі науково-дослідницкій групі з розробки та впровадження нових речовин з обробки вина, що допомагають у формуванні осаду на етапі бродіння вина.
Дотримання роботи виробництва згідно з процедурами та нормами HACCP, FSSC. Вивчала нові харчові технології, їх впровадження та адаптація до вже налагодженого виробництва.
У 2011р. була призначена на дві посади інженера з метрології та стандартизації.
Знання та досвід роботи відповідно до вимог систем якості та безпеки харчової продукції; контроль простежуваності процесів виробництва; складання, облік, систематизація документації різного напряму (технічна, рецептурна тощо). Брала участь у розробці та впровадженні методики фасування та упаковки згідно з вимогами "Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та обсягом у готову упаковку". Знання та вміння розробки технічної документації. Розрахунок міжкалібрувального періоду для різних приладів на вимогаму ДСТУ ILAC-G 24/OIML D 10:2013.
Особисті якості. Комунікабельність, уміння працювати в колективі та організація роботи співробітників до 5 осіб, товариськість, вміння швидко навчатися та прилаштовуватися до нових вимог, робота в режимі багатозадачності.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: