• PRO

Марина

Директор ресторану, 40 000 грн

Розглядає посади:
Директор ресторану, Спеціаліст з розвитку, Адміністратор ресторану
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
43 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор філії

з 03.2024 по нині (1 рік 5 місяців)
Fly Kids, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Оперативне управління розважальним комплексом.
2. Розробка та впровадження маркетингових стратегій.
3. Організація та проведення масових заходів.
4. Фінансовий контроль.
5. Підвищення якості сервісу мережі.
6. Підвищення рівня комплексу м.Черкаси в загальній мережі Fly Kids.

Керуючий рестораном

з 06.2023 по 03.2024 (9 місяців)
ОКП готельний комплекс Дніпро ЧОР, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Планування фінансової та господарської діяльності.
2. Щоденна організація та контроль всіх напрямків роботи ресторану.
3. Створення ефективної системи якості контролю.
4. Підвищення середнього чеку на 20%.
5. Впровадження внутрішніх стандартів обслуговування.
6. Скорочення плинності кадрів шляхом впровадження системи мотивацій.
7. Робота з постачальниками.
8. Підбір персоналу.

Адміністратор ресторану

з 12.2020 по 02.2022 (1 рік 2 місяці)
Ресторан Коктейль, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Керування щоденною роботою ресторану.
2. Створення графіків змін та контроль їх виконання.
3. Вирішування нестандартних ситуація з клієнтами та в середині колективу.
4. Управління запасами, контроль постачань і співпраця з постачальниками.
5. Ведення касової дисципліни, контроль грошових операцій та звітність.
6. Організація та координація банкетів, подій і спеціальних заходів.
7. Підвищення рівня задоволеності клієнтів.

Адміністратор магазину

з 10.2014 по 11.2017 (3 роки 1 місяць)
Салон хутра і шкіри «Ramses", Черкаси (Роздрібна торгівля)

1. Замовлення і облік товару.
2. Консультування клієнтів та обробка замовлень.
3. Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та презентації товарів.
4. Організація сезонних акцій та розпродажів.
5. Ведення фінансової звітності.

Адміністратор

з 08.2009 по 06.2013 (3 роки 10 місяців)
Ресторан Коктейль, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

з 04.2005 по 07.2008 (3 роки 3 місяці)
Ресторан Чарка, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Харківський Національний Дорожній Університет

Управління та Бізнеса, Менеджер-Економіст, Харків
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: