Резюме від 6 квітня 2024 PRO

Юрій

Головний архітектор, керівник проєктного підрозділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник архітектурно-будівельних проектів, служба замовника

з 09.2019 по нині (4 роки 7 місяців)
Приватна архітектурна практика, Харків, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проектування громадських будівель, котеджів, селищ, ландшафтна архітектура. Підготовка документаціі по проекту «Будівництво заводу для утилізації несортованих ТПВ з виробленням електричної енергії, продуктивністю по відходам 120 000 тон / рік.». Самостійне ведення та розробка проектів для приватних замовників. Формування завдання субпідрядним організаціям на виконання робіт, що доручаються ними, і забезпечення необхідними вихідними даними. Робота з усіма спеціалістами з усіх розділів проекту, розробка та виконання робочої документації та стадій проекту, координування проекту, погодження та отримання дозвільної документації. Робота з будівельними та проектними організаціями. Авторський нагляд та контроль за ходом будівництва, якості виконаних робіт. Підготовка даних для укладання договорів із замовниками на розробку (передачу) науково-технічної продукції.

Головний архітектор, заступник головного інженера, заступник директора з НТР

з 11.2009 по 08.2019 (9 років 9 місяців)
ДП «УкрНТЦ «ЕНЕРГОСТАЛЬ», Харків (Проектування промислових та громадських об'єктів)

До обов'язків входили переговори із замовником, участь у тендерах, керівництво головними інженерами та архітекторами проектів, організація комплексного проектування, контроль термінів виконуваних робіт та проходження державної експертизи, авторського нагляду, підготовка технічних рад та науково-технічних конференцій, адміністративна робота з управління підрозділом чисельністю 150 працівників. При безпосередньому керівництві колективом інституту виконані проекти та введені в дію нові, а також реконструйовані існуючі металургійні та машинобудівні підприємства та об'єкти інфраструктури у Харкові, Запоріжжі, Алчевську, Маріуполі, Кривому Розі, Дніпрі, Білій Церкві, Череповці, Магнітогорську, Липецьку, Єгипті, Сирії , Казахстані, Сербії.

Головний архітектор відділу перспективного розвитку

з 01.2005 по 10.2009 (4 роки 9 місяців)
ЗАТ «ХАРКIВСЬКИЙ ПРОМБУДНIПРОЕКТ», Харків (Проектування цивільних та промислових об'єктів)

Обстеження будівель та споруд, обмірювальні роботи, підготовка технічних завдань на проектування та інженерні дослідження. Отримання вихідних даних для проектування. Видача завдань суміжним відділам та субпідрядним організаціям, контроль термінів та якості документації. Ведення ділового листування, організація документообігу. Контроль розробки проектної документації. Ухвалення технічних рішень відповідно до нормативної документації.

Архітектор, головний архітектор, начальник відділу.

з 06.1981 по 12.2005 (24 роки 6 місяців)
Промзернопроект, Харківський Державний Проектний Інстітут, Укрдіпроелектро, Харків (Проектування цивільних та промислових об'єктів)

Розробка всіх стадій проектної документації для громадських, житлових та промислових об'єктів відповідно до нормативної бази.

Освіта

Харківський інститут інженерів комунального будівництва (ХІІКБ)

Громадянське будівництво, архітектура, спеціаліст., Харків
Вища, з 1976 по 1981 (5 років)

Знання і навички

ArchiCAD Email Досвід проведення переговорів Погодження із замовником фінансов

Додаткова інформація

Досвід проведення переговорів, погодження із замовником фінансово обґрунтованої концепції об'єкта, організація комплексного проектування всіх розділів ПСД, контроль термінів виконуваних робіт та проходження державної експертизи, авторського нагляду. Адміністративна робота з управління авторським колективом. За безпосереднього керівництва виконано проекти та введено в дію нові, а також реконструйовано існуючі громадські та житлові будівлі, промислові підприємства та об'єкти інфраструктури в Україні та за кордоном. Професійне знання нормативної документації та законодавчої бази, маю архітектурні авторські роботи, користувач ПК. Готовий до переїзду та відряджень.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: