Резюме від 6 квітня 2024 PRO

Юрій

Технічний експерт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Служба замовника

з 09.2019 по нині (4 роки 7 місяців)
Приватна архітектурна практика, Вся Україна (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проектування громадських будівель, котеджів, селищ, ландшафтна архітектура. Самостійне ведення та розробка проектів для приватних замовників , Формування завдання субпідрядним організаціям на виконання робіт, що доручаються ними, і забезпечення необхідними вихідними даними. Робота з усіма спеціалістами з усіх розділів проекту, розробка та виконання робочої документації та стадій проекту, координування проекту, погодження та отримання дозвільної документації. Робота з будівельними та проектними організаціями. Авторський нагляд та контроль за ходом будівництва, якості виконаних робіт. Підготовка даних для укладання договорів із замовниками на розробку (передачу) науково-технічної продукції.

Освіта

Харківський інститут інженерів комунального будівництва (ХІІКБ)

Громадянське будівництво, архітектура, спеціаліст, Харків
Вища, з 1976 по 1981 (5 років)

Знання і навички

ArchiCAD Email Досвід проведення переговорів Погодження із замовником фінансов

Додаткова інформація

Професійний досвід проведення переговорів, погодження із замовником фінансово обґрунтованої концепції об'єкта, організація комплексного проектування всіх розділів ПСД, контроль термінів виконуваних робіт та проходження державної експертизи, авторського нагляду. Адміністративна робота з управління авторським колективом. За безпосереднього керівництва виконано проекти та введено в дію нові, а також реконструйовано існуючі громадські та житлові будівлі, промислові підприємства та об'єкти інфраструктури в Україні та за кордоном. Професійне знання нормативної документації та законодавчої бази, маю архітектурні авторські роботи, користувач ПК.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: