Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Едуард

Керівник виробництва харчової продукції, директор з персоналу, юрист, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник виробництва

з 06.2023 по 07.2023 (1 місяць)
Гурман Фемілі, Кременчуг (Пищевая промышленность)

1. Керівництво виробничо-господарською діяльністю за основними напрямками;
2. Створення системи випуску продукції та її вдосконалення для виготовлення індивідуального продукту;
3. Участь у розробці планових завдань та графіків за дільницями, змінами, бригадами;
4. Забезпечення виконання планових техніко-економічних показників, графіків, замовлень, зниження собівартості, ефективне використання основних та оборотних фондів;
5. Контроль якості та випуску продукції;
6. Підбір персоналу;
7. Своєчасне складання та здавання звітності з виробництва;
8. Взаємодія із службами допоміжних підрозділів;
9. Контроль стану та обслуговування виробничого обладнання;
10. Контроль за дотриманням технологічних та виробничих процесів, норм охорони праці;
11. Освоєння виробництва нових видів продукції;
12. Робота із заповненням табелів

Юрист

з 10.2021 по 02.2023 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Г.І.В Транс Логістик", Кременчук (Транспорт, логистика)

1. Повний та самостійний правовий супровід діяльності компанії (групи компаній).
2. Самостійна підготовка документів, створення рішень та створення нових компаній (ТОВ).
3. Доскональне розуміння, організація, контроль, налагодження та автоматизація всіх логістичних процесів.
4. Повне та самостійне здійснення претензійно - позовної діяльності (підготовка та складання претензій,відповідей на претензії, позовів, відзивів, відповідей на відзив, заперечень) з подальшим представленням та захистом інтересів підприємства у судових інстанціях.
5. Самостійне складання та розроблення зразків договорів заукпівель, продажу, перевезення, транспортно - експедиційних послуг, комплексного облуговування автомобільного транспорту, оренди транспортного засобу, позички, оренди земельної ділянки, оренди нежитлового приміщення, фінансової допомоги, переведення боргу, зарахування зустрічних однорідних вимог, виконання послуг, договорів з давальницькою сировиною, агентських договорів, договорів аутсорсингу, договорів про повну індивідуальну матеріальну відповідальнсть, договорів про нерозголошення комерційної таємниці.
6. Договірна діяльність з іноземними контрагентами, складання та розроблення міжнародних контрактів (включно з контрактами про надання транспортно-експедиційних послуг, пов’язаних з перевезенням вантажів морським та автомобільним транспортом в міжміському та міжнародному сполученні).
7. Самостійна розробка та складання Положення "Про організацію договірної роботи на підприємстві", Положення "Про охорону праці", Положення "Про комерційну таємницю та конфіденційну інформацію", Посадових інструкцій менеджерів з логістики, начальника відділу логістики, Головного бухгалтера, бухгалтера, юриста.
8. Представництво інтересів компанії (групи компаній) в різних інстанціях: суди різних рівнів і юрисдикцій, державні та місцеві органи влади, інспекції тощо.
9. Робота з Податковими органами. Оскарження податкових повідомлень - рішень, складання скарг, пояснень на рішення Податкових органів. Подання таблиці та Пояснення щодо подання таблиці даних платника податків.
10. Оскарження постанов Укртрансбезпеки.
11. Робота з виконавчими службами щодо стягнення заборгованості з контрагентів.
12. Робота з реєстраційними органами, щодо внесення змін до установчих документів товариства.
13. Самостійний супровід та отримання дозвілів та ліцензій, необхідних для господарської діяльності компанії.
14. Проведення співбесід з потенційними працівниками компанії (групи компаній) та іх затвердження.

Заступник начальника юридичного відділу

з 03.2020 по 09.2021 (1 рік 6 місяців)
Публічне акціонерне товариство "Крюківський вагонобудівний завод", Кременчук (Машиностроение)

Організація господарсько - правової діяльності підприємства:
1. Керівництво відділом, визначення завдань, розподіл функціоналу підлеглим та контроль за виконанням підлеглими поставлених завдань.
2. Здійснення претензійно - позовної діяльності (підготовка та складання претензій,відповідей на претензії, позовів, відзивів, відповідей на відзив, заперечень) з подальшим представленням та захистом інтересів підприємства у судових інстанціях.
3. Складання скарг на дії тендерного комітету з подальшим представленням та захистом інтересів підприємства в Антимонопольному комітеті України.
4. Внесення змін, самостійне складання та розроблення зразків договорів заукпівель, продажу, перевезення, транспортно - експедиційних послуг, фінансової допомоги, виконання послуг, договорів з давальницькою сировиною, договорів про повну індивідуальну матеріальну відповідальнсть, договорів про нерозголошення комерційної таємниці.
5. Робота з виконавчими службами щодо стягнення заборгованості з контрагентів.
6. Надання консультацій з чинного законодавства України в господарчій діяльності.
7. Підготовка висновків із правових питань, які виникають у процесі діяльності підприємства.
8. Здіснення аналізу та контролю за відповідністю вимогам законодавства проектів наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, які готуються на підприємстві, а також відповідно до компетенції Юридичного відділу - участь у підготовці цих документів та їх погодження.
9. Розгляд та аналіз договорів/контрактів в т. ч. міжнародних на їх правомочність, відповідність чинному законодавству та юридичну грамотність.
10. Робота стосовно підготовки документів, аналізу та надання відповідей на адвокатські запити та запити (вимоги) прокурора (слідчого).
11. Моніторинг чинного законодавства та підготовка інформацій щодо змін у законодавстві що стосуються діяльності підприємства.
12. Підготовка та отримання необхідних документів для участі підприємства у тендері, аналіз тендерної документації.
13. Робота з нотаріусами стосовно оформлення договорів застави, нотаріального посвідчення установчих документів підприємства.
14. Робота з перекладачами стосовно перекладу юридичних документів з подальшим їх нотаріальним посвідченням у нотаріуса.
15. Складання та оформлення довіреностей керівникам підприємства на право представляти інтереси підприємства в усіх державних (недержавних) установах та на право підпису від імені підприємства договорів (контрактів);
16. Розробка заходів з підвищення якості продукції, проведення «Днів якості».

Досягнення: Багаторазова відзнака "Працівник місяця", грамоти, подяки. Участь у різноманітних семінарах для розвитку та поглиблення знань.

Суддя - присяжний

з 09.2019 по нині (4 роки 7 місяців)
Крюківський районний суд міста Кременчука, Кременчуг (Юриспруденция)

1. Безпосередня участь у судовому засіданні та дослідженні всіх відомостей та доказів у судовому засіданні;
2. Допомога своїми знаннями Головуючому судді для всебічного та повного розгляду справи та прийнятті законного рішення.
3. Ставити запитання обвинуваченому, потерпілому, свідкам, експертам, іншим особам, які допитуються;
4. Допомога головуючому в роз'ясненні норм закону, що підлягають застосуванню під час вирішення питань, юридичних термінів і понятть, змісту оголошених у судовому засіданні документів, ознак злочину, у вчиненні якого обвинувачується особа.

Юрисконсульт 2 - ї категорії

з 08.2013 по 03.2020 (6 років 7 місяців)
Публічне акціонерне товариство "Крюківський вагонобудівний завод", Кременчук (Машинобудування)

Організація господарсько - правової діяльності підприємства:
1. Здійснення претензійно - позовної діяльності (підготовка та складання претензій, відповідей на претензії, позовів, відзивів, відповідей на відзив, заперечень) з подальшим представленням та захистом інтересів підприємства у судових інстанціях.
2. Складання скарг на дії тендерного комітету з подальшим представленням та захистом інтересів підприємства в Антимонопольному комітеті України.
3. Розгляд та аналіз договорів/контрактів в т. ч. міжнародних на їх правомочність, відповідність чинному законодавству та юридичну грамотність.
4. Робота з виконавчими службами щодо стягнення заборгованості з контрагентів.
5. Підготовка та отримання необхідних документів для участі підприємства у тендері, аналіз тендерної документації.
6. Робота з нотаріусами стосовно оформлення договорів застави, нотаріального посвідчення установчих документів підприємства.
7. Робота з перекладачами стосовно перекладу юридичних документів з подальшим їх нотаріальним посвідченням у нотаріуса.
8. Робота стосовно підготовки документів, аналізу та надання відповідей на адвокатські запити та запити (вимоги) прокурора (слідчого).
9. Моніторинг чинного законодавства та підготовка інформацій щодо змін у законодавстві що стосуються діяльності підприємства.
10. Складання та оформлення довіреностей керівникам підприємства на право представляти інтереси підприємства в усіх державних (недержавних) установах та на право підпису від імені підприємства договорів (контрактів).

Досягнення: Багаторазова відзнака "Працівник місяця", грамоти, подяки. Участь у різноманітних семінарах для розвитку та поглиблення знань.

Юрисконсульт юридичного відділу

з 08.2010 по 08.2013 (3 роки)
Публічне акціонерне товариство "Крюківський вагонобудівний завод", Кременчук (Машинобудування)

Організація господарсько - правової діяльності підприємства:
1. Здійснення претензійно - позовної діяльності (підготовка та складання претензій, відповідей на претензії, позовів, відзивів, відповідей на відзив, заперечень) з подальшим представленням та захистом інтересів підприємства у судових інстанціях.
2. Розгляд та аналіз договорів/контрактів в т. ч. міжнародних на їх правомочність, відповідність чинному законодавству та юридичну грамотність.
3. Робота з виконавчими службами щодо стягнення заборгованості з контрагентів.
4. Підготовка та отримання необхідних документів для участі підприємства у тендері, аналіз тендерної документації.
5. Робота з нотаріусами стосовно оформлення договорів застави, нотаріального посвідчення установчих документів підприємства.
6. Робота з перекладачами стосовно перекладу юридичних документів з подальшим їх нотаріальним посвідченням у нотаріуса.
7. Складання та оформлення довіреностей керівникам підприємства на право представляти інтереси підприємства в усіх державних (недержавних) установах та на право підпису від імені підприємства договорів (контрактів).

Досягнення: Багаторазова відзнака "Працівник місяця", грамоти, подяки. Участь у різноманітних семінарах для розвитку та поглиблення знань.

Освіта

Національний університет Державної податкової служби України

Правознавство, господарсько - правова діяльність, Ірпінь
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 11 місяців)

Отримав кваліфікацію "Спеціаліст з правознавства".

Додаткова освіта та сертифікати

Діловий клуб "Управління знаннями"

2012, 2018

Знання і навички

MS Excel 1С:Предприятие MS Word Internet Explorer Google Chrome ЛИГА:ЗАКОН Opera Знание законодательства Украины Знание процессуального права Знание гос. реестров

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

З 2019 року являюсь діючим суддею - присяжним Крюківського районного суду міста Кременчука.

Я - керівник адміністративного підрозділу, який разом з командою забезпечить правовий та спеціалізований режим провадження вашого бізнесу.
Вмотивований фахівець, який візьме на себе відповідальність за кваліфіковану, своєчасну та якісну діяльність довіреного підрозділу компанії, організації.
Маю глибокі знання господарського , корпоративного, цивільного та податкового права, та отримав досвід роботи в галузі харчової промисловості, НR\HRD - напрямку.
Досвід роботи у комунальних та приватних структурах 14 років
Бездоганна ділова репутація.
Захист прав та якісне виконання своїх обов'язків для мене не просто робота, а невід’ємна частина життя.

Якості:
Вміння керувати колективом, ставити завдання та досягати результату;
Вміння вирішувати конфліктні ситуації у довіреному колективі;
Професіоналізм;
Уміння працювати з великим об'ємом інформації в режимі багатозадачності;
Вимогливість до себе та підлеглих;
Аналітичні та організаційні навички;
Наполегливість;
Старанність.
Бажання вдосконалюватися та поглиблювати знання;
Здатність аналізувати, приймати управлінські рішення та нести за них відповідальність.

Маю водійські права категорії "В".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: