Резюме від 18 квітня 2023 PRO

Тетяна

Начальник департаменту, управління, відділу внутрішньобанківських операцій, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник Департаменту/Управління фінансового та податкового обліку

з 03.2011 по 08.2018 (7 років 5 місяців)
ПАТ "ДІВІ БАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

•Виконання всіх видів перерахувань по господарських операціях . Здійснення контролю за веденням операцій по синтетичному та аналітичному обліку з внутрішньобанківських та господарських операцій
•Відображення в обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці (відпускних, по листам непрацездатності, премій), своєчасне і правильне віднесення на витрати сум нарахованої заробітної плати і відрахувань в бюджет.
•Складання та подання бухгалтерської та статистичної звітності до відповідних Державних органів: Фонду соціального страхування з тимчасової непрацездатності, Фонду соціального захисту інвалідів, ДПІ по місцевим податках , 1-ПВ, 11-ОЗ, 11-мтп, 4-мтп, 2-інв.
•Ведення заробітної плати, відображенням її по балансу, формування звіту ЄСВ, 1-ДФ та подача звітів в в системі Медок IS в податкову інспекцію.
•Ведення обліку розрахунків дебіторів і кредиторів банку по господарських операціях. Облік господарських договорів. Своєчасна оплата діючих угод, договорів та контрактів. Складання щомісячної звітності про стан дебіторської заборгованості
•Оформлення та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку руху малоцінних і швидкозношуваних предметів, матеріалів на складі, паливно-мастильних матеріалів.
•Ведення підзвітних коштів (прийом та проведення авансових звітів по відрядженнях та інших господарських операціях та віднесення витрат на відповідні статті балансу).
•Формування та подача звітності в фіскальні органи та фонди (звіт про контрольовані операції (трансфертне ціноутворення), податку на додану вартість (набір, реєстрація накладних в системі Медок IS), екологічного податку, податку з нерухомості, земельного податку та ін
•Ведення податкового обліку податку на прибуток і забезпечення надання податкової звітності, контроль за достовірністю і правильністю віднесення доходів та витрат по рахунках 6-го та 7-го класу у відповідності до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України
•Формування файлів річної фінансової звітності, побудова приміток до річного звіту та звіту про рух грошових коштів.
•Ведення обліку необоротних активів, нематеріальних активів, нарахування фінансової та податкової амортизації. Проведення інвентаризації активів.
•Облік внутрішньобанківських операцій по позабалансових рахунках.
•Проведення послідуючого контролю за формуванням меморіальних документів дня.
•Знання нормативної та законодавчої бази України з питань банківської діяльності та фінансової звітності про оподаткування, Податкового Кодексу України. Знання інструкцій НБУ. Вміння застосовувати знання в практичній діяльності.

Начальник відділу обліку господарських операцій

з 03.2009 по 02.2011 (1 рік 11 місяців)
ПАТ КБ "Євробанк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Начальник відділу внутрішньобанківських операцій

з 08.2007 по 03.2010 (2 роки 7 місяців)
Подільська філія ВАТ КБ «Хрещатик», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Заступник головного бухгалтера-начальник відділу обліку та звітності

з 03.2000 по 08.2007 (7 років 5 місяців)
Київська філія АТ «Укрінбанк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Бухгалтерський облік та аудит, спеціальність – економіст з бухгалтерського обліку та аудиту (денна форма навчання), Киев
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 5 місяців)

Київський технікум готельного господарства

Організація обслуговування в готелях та тур комплексах, спеціальність – технік-організатор (заочна форма навчання), Киев
Середня спеціальна, з 1995 по 1998 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook M.E.Doc ОДБ ІС-ПРО

Додаткова інформація

Період роботи в ПАТ "ДІВІ БАНК-досвід починаючи з відкриття банку до здавання ліцензії (реорганізація у фінансову установу)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: