Резюме від 12 лютого 2023

Володимир

Інженер виробничо-технічного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Снігур Володимир Віталійович м. Буча, вул. Б. Гмирі 4а, кв. 78,
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
1976р. народження, освіта – вища. Закінчив Міжнародний інститут управління бізнесу та права, спеціальність - менеджер - організатор виробництва, Міжгалузевий інститут післядипломної освіти НТУУ «КПІ», отримав кваліфікацію інженер – фізик –теплоенергетик.
(є водійське посвідчення кат. В,С)

З 1997 по 2003г. працював на Хмельницькій АЕС у відділі контролю металу, електрослюсарем по ремонту автоматики та засобів вимірювання 4-6 р. (приймав участь в ультразвуковому контролі корпусу реактора, парогенераторів (група дистанційних засобів контролю).
У 2003-2004р. працював у Дарницькому монтажному виробничо - учбовому управлінні ПАТ „Південтеплоенергомонтаж”, м. Київ у лабораторії технічного контролю інженером - технологом з ультразвукового та радіографічного контролю, в. о. начальника ЛТК.
З 2004 – по серпень 2007р. працював на Трипільській ТЕС в лабораторії металів, інженером – металознавцем.
У 2007р. перейшов по переводу з Трипільської ТЕС до Адміністрації ПАТ „Центренерго” у відділ управління та впровадження інвестиційних проектів. В серпні 2010р. перейшов до відділу підготовки проведення ремонтів ПАТ „Центренерго” де працював на посаді провідного інженера з ремонтів.
З липня 2021р. по серпень 2022р. працював у ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» (Дарницька ТЕЦ, відділ підготовки проведення ремонтів) на посаді провідного інженера та в.о. заступника начальника відділу.
Основними посадовими обов’язками за цей період ( з 2007 по 2022р.) були:
• підготовка протоколів експертних рад та укладання договорів у відповідності до ремонтної програми Товариства, ( робота з програмою 1С ERP ), контроль за виконанням умов по укладеним договорам;
• збір та узагальнення щотижневої оперативної інформації про стан виконання ремонтів обладнання;
• контроль за виконанням обсягів робіт по тепломеханічному обладнанню та будівлям та спорудам ТЕС;
• підготовка технічних завдань для проведення торгів в системі «prozorro»
на виконання робіт з ремонту тепломеханічного обладнання, будівель та споруд, закупівлю обладнання та матеріалів (в т. ч. тепломеханічне обладнання, будівельних матеріалів, запчастин до автомобільної техніки та інше);
• участь у формуванні щомісячного плану витрат з ремонтів, контроль за його виконанням;
• участь у формуванні плану закупівель Товариства;
• підготовка річного, квартальних та щомісячних звітів по витратам на ремонти тепломеханічного обладнання ТЕС, підготовка щомісячної інформації щодо руху залишків на складах Компанії.
• участь у дефектації обладнання та вхідному контролі нового обладнання.

З вересня 2022р. по сьогоднішній день диспетчер адмістративно-господарської дільниці ТОВ «ГРІНВІЛЬ-СЕРВІС»

Основні обов’язки:

• Контроль за роботою систем відеонагляду, контролю доступу, пожежної безпеки, електрощитового обладнання, серверної, теплопункту, газової котельні, насосного та ліфтового обладнання.
• Ведення журналів показників газової котельні та теплопункту, журналу заявок на виконання ремонтних робіт, журналу реєстрації виходу з ладу систем та обладнання, аварійних відключень обладнання.
• Виклик та надання необхідної інформації майстрам з ремонту систем та обладнання.
• Зняття показників лічильників теплопостачання, електроенергії, гарячої та холодної води.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: