Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Олег

Головний інженер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Боярка
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
АТ УКРТРАНСГАЗ (підрозділ), Киев (Енергетика)

Адміністративно господарське забезпечення у порядку поточної експлуатації та потреб. Формування та прогноз, річних, місячних фінансових планів та заявок. Взаємодія: Київводоканал-отримання/подовження умов на скид, річний розрахунок водовикористання з погодженням в інспекції, звіт 2-Тп водгосп, БУВР, екологічна інспекція; Детек - ліміти, прогнозування, коригування лімітів, ведення субспоживачів, нарахування, розрахунки, аналіз споживання; Київгаз-номінації, реномінації, прогнозування, експлуатація, ппр, взаємодія з інспекцією; Київкомунсервіс-вивезення сміття. Енергетичне прогнозування заходи з економії енергоносіїв, аналіз перевитрат. Подача звітів по використаним енергоносіям. Розробка інструкцій робочих, виробничих. Ведення договірної роботи з постачальниками послуг. Підготовка заявок та вихідних данних для процедури закупівель у межах повноважень (ТХ,ТЗ)

Інженер Юр. Споживачі департамент тех. Аудиту

з 02.2020 по 02.2021 (1 рік)
Київські Обл. Електро мережі ДТЕК, Вишневе (Енергетика)

Робота з юридичними споживачами у відповідності до чинно правових актів та вимог, Кодекс комерційного обліку електроенергії , ПТЕЕУ, ПУЄ та інша НД . Контрольні показники споживання, ліміти (заявки споживання річні, місячні, оплата, рахунки: розподіл, активна і реактивна електроенергія) відповідність схем підключення споживачів, лічильників електроенергії ,схеми споживання, відповідність фактичного підключення до проектних рішень, виявлення крадіжок, технічні перевірки лічильників, приписи, вимоги, договірна робота , робота з базою SAP.
Група допуску 4

Спілкування з людьми :)

Головний інженер

з 04.2019 по 07.2019 (3 місяці)
КП Боярка-Водоканал, Боярка (Енергетика)

Безперебійне водопостачання та водовідведення м.Боярка.
Проведення нарад з технічними службами , організація і контроль роботи технічних служб. Планування капітальних та поточних ремонтів, замовлення матеріалів. Робота з дозвільною документацією, аварійно відновлювальні роботи водогонів, свердловин, КНС, очисних споруд, напірних колекторів, колодязів. Робота з витратомірами води, повірка. Розробка планів перспективного розвитку підприємства, капітальних та поточних ремонтів. Узгодження та перевірка ТУ, проектів, кошторисів.
Робота з комісіями МНС , Держгірпромнагляд , ПрАТ Обленерго, Екологічною Інспекціею.

Інженер з підготовки газу ( газ , тепло) 29 топкових

з 02.2019 по 10.2019 (8 місяців)
КНП «ЦПМСД», Боярка (Енергетика)

Організація безперебійної та безаварійної експлуатації котелень , газових мереж, дрібний ремонт обладнання та устаткування газового господарства, заключення договорів газопостачання, розподілу, транспортування, здача звітності ПАТ Київоблгаз, ведення, корегування лімітів споживання.
Заключення договорів обслуговування з підрядними організаціями. Навчання персоналу ( операторів газової котельні)
Контролюючі органи : ПАТ «Київоблгаз» Котлонаглят.

Підготовка та подача документів до початку опалювального сезону.

Заключення договорів з Укртраннсгаз
Заключення договорів з Київоблгаз
Поставка , номінації , рахунки , бюджет.

Головний інженер

з 01.2015 по 01.2018 (3 роки)
ТОВ "НАШЕ ТЕПЛО", Киев (Альтернативна енергетика , Котельні на твердому паливі)

Пошук споживачів які моють бажання перейти на альтернативні джерела живлення , проведення переговорів, ТЕО, дозвільна документація, розрахунок та замовлення обладнання у виробників котлів та насосів для будівництва , експлуатація, пуско-наладка. Плани витрати палива розрахунок виробництва Гкал/річ. Пошук постачальників. Дотримання ліцензійних умов. Проведення поточних капітальних ремонтів, паспортизації котлів та агригатів, ХВО.
Потужність котлів 3 МВт.

Начальник Васильківської філії газового господарства

з 01.2012 по 01.2014 (2 роки)
ПАТ «Київоблгаз», Васильків (Енергетика)

Керівництво всіма службами товариства, організація фінансової, виробничої та господарської діяльності товариства, вживання заходів щодо забезпечення товариства необхідною сировиною, матеріалами, основними засобами виробництва і будівельною продукцією, контроль виконання договірних зобов'язань,додержання виробничої, трудової та технологічної дисципліни, здійснення заходів щодо подальшого розвитку товариства, забезпечення виконання чинного законодавства з питань діяльності товариства.
Робота з комісіями МНС , Держгірпромнагляд , НКРЕ, ПрАТ Обленерго.

Головний інженер

з 01.2010 по 01.2012 (2 роки)
ПАТ «Київоблгаз», Ирпень (Енергетика)

Проведення нарад з технічними службами , організація і контроль роботи технічних служб, виконання ППР, АЗ, узгодження проектної документації. Приймання новозбудованих об*єктів газопостачання (АДС, ВТВ, ГРП, ШРП, СПГ¸ ЕХЗ, ВБГО, АТГ). Планування капітальних та поточних ремонтів, проведення планових та поточних ремонтів ГГРП, ГРП, ШРП, газопроводів, блискавкозахист, запірна арматура, ЕХЗ, внутрішньобудинкові системи газопостачання та інше, Робота з комісіями МНС , Держгірпромнагляд , ПрАТ Обленерго.

Майстер КВПіА служби газорозподільних мереж

з 01.2004 по 01.2010 (6 років)
НАК Нафтогаз ДП Укртрансгаз філія УМГ Київтрансгаз БЛВУМГ, Боярка (Енергетика)

Експлуатація приладів КВП і А , САУ ГРС, охоронно – технологічної сигналізації одоризаторів газу та інше, обслуговування ГРС .

Освіта

Нубіп

Будівництво цивільна інженерія, Київ
Вища, з 2023 по 2023 (менш ніж 1 рік)

Будівництво, енергоносії

м.Київ Національний Авіаційний Університет

Радіоапаратобудівництво, Київ
Вища, з 2005 по 2009 (3 роки 6 місяців)

радіотехнік

Додаткова освіта та сертифікати

Координатор з питань охорони праці на будівельному майданчику

2023, 21
Сертифікат

Знання і навички

Пунктуальність MS Excel Уміння аналізувати Саморозвиток Наполегливість

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: