Резюме від 26 травня 2023 PRO

Віталій

Землевпорядник, логіст, спеціаліст, водій, постачальник (агро, перевезення)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Дубно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст землевпорядник; Керівник відділу; Спеціаліст відділу

з 10.2010 по 02.2023 (12 років 4 місяці)
Обєднана територіальна громада, Вся Україна (Державні організації)

Прийом та опрацювання звернень громадян, спілкування з відвідувачами, надання послуг в межах компетенції. Укладання договорів оренди землі та додаткових угод до них. Організація та контроль при розробленні земельної та містобудівної документації. Вирішення земельних спорів. Організація роботи відділу, підготовка проектів рішень сесії та виконавчого комітету, ведення діловодства, проведення інвентаризації земель, підготовка продажу права власності та права оренди на земельні ділянки через аукціон, приватизація земельних ділянок громадянами, узаконення та звільнення земельних ділянок, подання звітів та інформації в контролюючі органи.

Освіта

Національний університет водного господарства та природних ресурсів

Факультет землеустрою та геоінформатики; Бакалавр з землевпорядкування та кадастру; Магістр з геодезії картографії та землевпорядкування, Рівне
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК M.E.Doc Ведення звітності Перевезення, Водійські права, категорії В, С Ремонт автотехніки Досвід з продажів та закупівель

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Пунктуальність, відповідальність, наполегливість, комунікабельність, понаднормовий робочий час, стресостійкість, позитивний підхід до роботи, вміння працювати в команді, бажання працювати і заробляти. Не маю шкідливих звичок. Готовність до відряджень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: