Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Марія

Помічник юриста, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу претензійно-позовної роботи

з 01.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Західне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Львів (Юриспруденція)

-здійснення претензійної роботи (пред’явлення і розгляд претензій; реєстрація, облік, зберігання, відправка документів з питань претензійної роботи).
-участь в забезпеченні організації позовної роботи (підготовка проектів позовів; відзивів на позови, відповідей на відзиви; заперечень).
-систематизація та аналіз разом із заінтересованими структурними підрозділами результатів господарської діяльності Західного МГУ ДПСС України на державному кордоні, умов і причин виникнення непродуктивних витрат, порушень договірних зобов’язань, а також стану дебіторської та кредиторської заборгованості.
-надання консультацій працівникам

Головний спеціаліст відділу правового забезпечення

з 08.2022 по 01.2023 (5 місяців)
Західне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Львів (Юриспруденція)

-здійснення перевірки відповідності законодавству проектів наказів, розпоряджень, інструкцій, положень та інших нормативних актів, що подаються на підпис начальнику;
-участь у розробленні та підготовці документів правового характеру;
-підготовка проектів договорів та здійснення заходів, спрямованих на виконання договірних зобов'язань;
-ведення претензійної та позовної роботи;
-надання правової та методичної допомоги структурним підрозділам.

Провідний юрисконсульт

з 09.2021 по 08.2022 (11 місяців)
Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області, Львів (Юриспруденція)

Організація та участь у забезпеченні правильного застосування законодавства в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Львівській області, на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери його управління;
Участь у розробленні проектів документів з питань, що належать до компетенції Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області;
Роз’яснення застосування законодавства, надання правових консультацій з питань, що належать до компетенції Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, а також за дорученням безпосереднього керівника розгляд звернень громадян, звернень та запитів народних депутатів України, звернень органів виконавчої влади, громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій з питань, що належать до компетенції Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Освіта

Львівський національний університет ім. Івана Франка

Юридичний, Львів
Вища, з 2015 по 2020 (5 років)

Ступінь вищої освіти - магістр, напрям підготовки "Правознавство".

Додаткова освіта та сертифікати

Комунікація та взаємодія

07 Серпня 2023 - 10 Серпня 2023
Сертифікат

Найіональна комісія зі стандартів державної мови

2021
Сертифікат

Знання і навички

MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Windows Робота з оргтехнікою Email Державні реєстри Rada.gov.ua Знання законодавства України Megapolis.DocNet Володіння державною мовою (наявний сертифікат)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Знання державної мови: на рівні вільного володіння другого ступеня (наявний сертифікат)
Іноземні мови: англійська мова на середньому рівні.
Володіння комп'ютером: на рівні досвідченого користувача (Microsoft Word, Excel), володіння системою електронного документообігу Megapolis.DocNet (на рівні користувача та адміністратора), робота в програмі 1С (формування актів звірок, аналіз дебету, кредиту).
Ділові і особистісні якості: цілеспрямованість, гнучкість мислення, розвинені аналітичні здібності, стійка увага, відповідальність, ввічливість, тактовність, наполегливість, оптимізм, комунікабельність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: