Резюме від 23 травня 2024 PRO

Михаил

Шеф-кухар, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 05.2023 по 10.2023 (5 місяців)
Wine Club Biologist, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню . Робота з постачальниками .

Шеф-Кухар

з 11.2022 по 04.2023 (5 місяців)
Чачаварня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення та розробка меню , підбір та навчання персоналу , контроль якості продукції , прийом товару , замовлення товару , родація товару та п/ф . Проведення інвентаризації , саннорми .

CDP CHEF

з 12.2021 по 03.2022 (3 місяці)
Греческий ресторан Окто, Аль Ула (Ресторан ***)

Соблюдение норм приготовления греческой кухни . Горячий процесс

Су-Шеф

з 06.2019 по 03.2020 (9 місяців)
Ресторан Гудман, Киев (Ресторанный бизнес , Стейк Хаус .)

Повар

з 03.2019 по 05.2019 (2 місяці)
U Kroka, Прага , Чехия (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха

з 12.2018 по 03.2019 (3 місяці)
Чичико, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-Шеф

з 07.2017 по 02.2019 (1 рік 7 місяців)
Ресторан Сенатор, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-хоспер

з 08.2015 по 05.2017 (1 рік 9 місяців)
Ресторан Гудман ( стейк Хаус ), Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Личный повар ( собственников )

з 03.2014 по 07.2015 (1 рік 4 місяці)
Лукас, Кременчуг (Пищевая промышленность)

Су-Шеф

з 04.2013 по 10.2013 (6 місяців)
Апельсин ( Европейская кухня ), Ялта ( Крым ) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

НУПТ

Мясо-молочный, Киев
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 9 місяців)

Специальность : Сохранение , консервирование и переработка мяса . Специалист .

Знання і навички

Користувач Word , Excel Користувач ПК Комунікабельність Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Готування на мангалі Неконфліктність Розробка меню Знання ДСанПіН Уважність Складання технологічних карт Італійська кухня Українська кухня Європейська кухня

Додаткова інформація

ЛИЧНЫЕ КАЧЕСТВА
• Высокий уровень личной ответственности и самоорганизации
• Умение работать в условиях многозадачности
• Заинтересованность в успешности и росте компании
• Умение работать в команде
• Стрессоустойчивость
• Пунктуальность
• Аккуратность
• Коммуникабельность
• Высокий уровень профессионализма
• Желание и способность к обучению

Ответственный, старательный, коммуникабельный, легко иду на контакт с коллегами, прекрасно работаю в команде, выполняю работу быстро при этом сохраняя качество блюд, пунктуальный, позитивно настроенный на результат, аккуратный и чистоплотный, не конфликтный, умею слушать и слышать заказчика, работоспособный, с высоким уровнем профессионализма. Веду здоровый образ жизни.

Готов к переезду в другую страну и город.
СЕМЕЙНОЕ ПОЛОЖЕНИЕЖенат

Схожі кандидати

Су-шеф
Київ

Шеф-кухар
70000 грн, Київ, Буковель

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Київ, Житомир , ще 8 міст

Шеф-повар
Київ, Дніпро , ще 5 міст

Бренд-шеф
Київ

Шеф-кухар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: