Резюме від 1 жовтня 2019

Наталія

Економіст, аналітик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст Києво-Святошинського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії

з 11.2015 по нині (8 років 6 місяців)
Києво-Святошинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Київської області, Київ (Державні організації)

Контроль обґрунтованості поданих комісіями з призначення пенсій рішень про призначення чи відмову пенсій громадянам, здійснення контролю за правильним і своєчасним нарахуванням пенсій, проведенням перерахунків, нагляд за термінами розгляду документів, що необхідні для призначення пенсій, розгляд письмових звернень від фізичних та юридичних осіб, що стосуються питань призначення пенсій та грошової допомоги, підготовка в установленому порядку відповідних відповідей, пропозицій, висновків.

Провідний спеціаліст відділу кредитного адміністрування

з 11.2013 по 04.2015 (1 рік 5 місяців)
АТ «Банк Фінанси та Кредит», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Ведення кредитних справ клієнтів банку, підготовка договорів, проведення угод реструктуризації кредитної заборгованості позичальників, відстеження виконання усіх умов кредитного договору клієнтом.

АТ «Банк Фінанси та Кредит» ТВБВ 25

з 12.2010 по 11.2013 (2 роки 11 місяців)
АТ «Банк Фінанси та Кредит», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування юридичних та фізичних осіб : відкриття та ведення поточних, депозитних, карткових рахунків, оформлення та супровід іпотечних, авто та cash кредитів, здійснення безготівкових переказів, розрахунково-касове обслуговування, операції з купівлі-продажу іноземної валюти.

Контролер-касир

з 10.2009 по 12.2010 (1 рік 2 місяці)
ВАТ „Ощадбанк” 5441/017, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Прийом платежів від населення; здійснення операцій з валютою; відкриття та ведення депозитних, поточних рахунків клієнтів; видача та прийом готівки національної та іноземної валюти із рахунків; здійснення соціальних виплат та пенсій; відкриття карткових рахунків та обслуговування банківських платіжних карток міжнародних платіжних систем MasterCard International і Visa International.

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: