Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Юлія

Project-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Project Manager

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Heymimisisters, Дистанційно (Роздрібна торгівля)

- Сustomer care/Клієнтський сервіс: консультувала клієнтів (іноземні та місцеві), проводила підбір необхідних товарів відповідно до запиту, вирішувала проблемні ситуації. Адмініструвала сайт бренду, сторінку Etsy та Instagram. Результат: магазин на Etsy щомісяця має нагороду Star Seller, а рейтинг не нижче 4.9/5.
- Координувала роботу виробництва: виконувала замовлення необхідних матеріалів, планувала роботу, розставляла пріоритети у виробничих задачах, оцінювала якість роботи. Результат: стабільний рівень виробництва, за умов зменшення потужності.
- Організовувала зйомки: прораховувала бюджет, підбирала команду та локацію, готувала перелік товарів, встановлювала терміни по задачам, контролювала сам процес зйомки.
- Керувала PR напрямком: займалась пошуком іноземних блогерів для розширення ринку, розробляла PR-тексти та робила розсилки по fashion-медіа, створювала контент план для Instagram. Результат: про бренд було написано в 3-х американських журналах і в телеграм каналі журналу ELLE Ukraine.

Project Manager

з 01.2022 по 04.2022 (3 місяці)
Pets & People, Дистанційно (Освіта, наука)

- Створювала та налагоджувала алгоритми роботи: прописала скрипти роботи для відділу продажів.
- Ставила задачі і контролювала роботу відділів: співпрацювала з відділами маркетингу і продажів, оцінювала якість роботи, мінімізувала залучення CEO до маркетингу.
- Шукала та залучала нових партнерів: за місяць провела більше 10 перемовин і презентації та залучила 1 партнера для майбутньої взаємовигідної співпраці.
- Аналізувала зарубіжний ринок для розширення бізнесу: вивчала конкурентів на ринку Польщі і проводила порівняльний аналіз.
- Створила та координувала волонтерську групу для допомоги тваринам та власникам під час військового стану.

Project Manager

з 11.2019 по 11.2021 (2 роки)
O'She Lingerie / LalaMed, Київ (Роздрібна торгівля)

- Координувала роботу з партнерами (Всі.Свої, Розетка, та ін.): актуалізувала дані, оновлювала товарний ряд та поповнювала залишки, перевіряла отриману звітність, шукала нових партнерів. Результат: в розпал Ковіду рівень продажів компанії не впав, а після адаптації до ситуації виріс на 10%.
- Керувала виробництвом: встановлювала пріоритети для команди, розробляла план роботи та систему оцінки якості, контролювала терміни, підбирала та замовляла витратні матеріали.
- Адмініструвала соц мережі та сайт: створювала контент-план, комунікувала з блогерами. Організовувала зйомки: підбирала команду, шукала та бронювала локації.
- Консультувала клієнтів, працювала зі скаргами, організовувала примірки.
- Готувалась до виставок: оформлювала документацію, управляла логістикою, організовувала монтаж стендів, відбирала релевантні товари, контролювала відшив товарів на виробництві.

Project Manager Assistant

з 06.2018 по 07.2019 (1 рік 1 місяць)
ILife / WanTravel, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

- Готувала презентації для клієнтів (Україна, Китай).
- Адмініcтрувала сайт (wordpress).
- Розробляла дизайн рекламних матеріалів.
- Готувала договори.

Освіта

Національний транспортний університет

Автомеханічний, Екологія, Київ
Вища, з 2012 по 2017 (5 років)

Знання і навички

Управління проєктами Планування та організація Аналітичні здібності Управління ресурсами Планування бюджету Звітність Ведення переговорів Управління персоналом Здатність до побудови партнерств Робота в команді Гнучкість та адаптивність Уміння слухати і розуміти Критичне мислення Стресостійкість Canva InShot Adobe Photoshop

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Схожі кандидати

Project manager
35000 грн, Інші країни, Дистанційно

Project-менеджер
30000 грн, Київ, Дистанційно

Project-менеджер
30000 грн, Кременчук, Дистанційно

Керівник проєктів девелопменту, служби погоджень
Київ

Керівник проєкту
Дистанційно

Менеджер проєктів
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: