- PRO
Игорь
Управляющий рестораном, кафе, технолог производства общепита, 25 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 62 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5754692/
Досвід роботи
Заведующий производства
з 12.2019 по 04.2020
(4 місяці)
Тов. " Ексім Трейд Транс. Фуд " сеть супермаркетів " Еко", Киев (Торговля)
Организация производства мясногго, рыбнго отделов , кулинарии.
Технолог производства сети АЗС КЛО
з 09.2018 по нині
(6 років)
ТОВ Конверс Линкс,сеть АЗС КЛО, Киев (Розничная реализация топливных и нетопливных продаж)
Начальник кондитерского производства
з 09.2015 по 05.2018
(2 роки 8 місяців)
ФОП "Грабовец", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Увеличение ассортимента и продаж
Управляющий ТРЦ " Апельсин"
з 10.2010 по 02.2014
(3 роки 4 місяці)
ООО"Камо", Севастополь (Услуги)
Открытие ТРЦ "Апельсин"
Управляющий
з 09.2009 по 11.2010
(1 рік 2 місяці)
Ресторан " Рестоград Империя₽, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Открытие ресторана
Руководитель производственного отдела общепита сети
з 04.2000 по 08.2009
(9 років 4 місяці)
Сеть АЗС КЛО, Киев (Топливные и нетопливных продажи)
Создание сети ресторанов "Фишка"
Освіта
ТашПИ
Механический факультет,по специальности инженер, Ташкент
Вища, з 1979 по 1984 (4 роки 8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Школа вин и высокой гастрономии "Ностальжи"г.Москва
2005г.
Знання і навички
- 1С
- Пользователь ПК
Знання мов
- Російська — вільно
- Українська — просунутий
- Англійська — початковий
Рекомендації
Билецкий О.Ю.
Владелец кафе "Борщ","БорщБургер", ФОП Билецкая С.Л.
Додаткова інформація
Опыт работы управляющим в сетевых проектах общественного питания,
Знание бизнес-процессов ресторана;
Опыт открытия ресторанов с "0"
Опыт финансового управления, бизнес-планирования;
Опыт управления персоналом, мотивация персонала и формирование команды,
клиентоориентированность.
Схожі кандидати
-
Головний технолог, начальник цеха, виробництва, майстер цеху, інженер-технолог
42000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 7 міст -
Технолог харчового виробництва, керівник проєктів (цехи напівфабрикатів, кафе, ресторани)
Київ -
Керівник виробництва, керуючий рестораном, технолог, зав. виробництвом
Київ -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів , ще 2 міста -
Технічний директор, керівник підприємства, начальник виробництва
Київ -
Лікар ЗПСМ, керівник, начальник дільниці, інженер-технолог виробництва
Київ, Вінниця