Резюме від 1 травня 2024 PRO

Алла

Правознавець, юрист, спеціаліст з публічних закупівель, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник тендерно - договірного відділу, юрист, правознавець

з 02.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
Дочірнє підприємство "Київський облавтодор" АТ "ДАК "Автомобільні дороги України", Київ (Державні організації)

У лютому 2020 року прийнята на посаду заступника керівника юридичного відділу
У грудні 2021 року переведена на посаду начальника тендерно -договірного відділу.
З квітня 2022 року і по сьогодні суміщаю виконання обов’язків начальника тендерно - договірного відділу та єдиного юриста.
Обов’язки: повний юридичний та закупівельний супровід діяльності підприємства (договірна робота, листування, претензійно-позовна робота, оскарження рішень ДАСУ та АМКУ, розробка корпоративних документів, організація та проведення закупівель через електронну систему закупівель, формування та подання тендерної пропозиції учасника через електронну систему закупівель, участь у процедурах банкрутства де підприємство виступає кредитором, взаємодія із державними установами від імені підприємства, виконання поточних завдань керівника, тощо).

Юрисконсульт (єдиний)

з 11.2018 по 10.2019 (11 місяців)
ТОВ "Деревообробний комбінат "Робін", Київ (Лісова промисловість, лісообробка)

повний юридичний супровід діяльності виробництва товариства, зокрема, договірна робота, у тому числі укладання зовнішньоекономічних договорів, отримання дозвільної документації, корпоративне право, виконання поточних завдань керівника, тощо).

Начальник юридичної служби

з 08.2011 по 05.2018 (6 років 9 місяців)
Державне підприємство "Український центр з питань сертифікації та захисту прав споживачів" (комерційне державне підприємство, щ, Київ (Державні організації)

У серпні 2011 року прийнята на посаду заступника керівника юридичної служби підприємства.
З лютого 2012 року переведена на посаду керівника юридичної служби.
Обов’язки: повний юридичний та закупівельний супровід діяльності підприємства (договірна робота, листування, претензійно-позовна робота, розробка корпоративних документів, подання звітності Міністерству, юридичний супровід у управлінні об’єктами державного майна яке перебувало на балансі роботодавця, взаємодія із державними установами від імені підприємства, виконання поточних завдань керівника, супровід діяльності профспілки підприємства, тощо).

Юрисконсульт

з 03.2008 по 03.2011 (3 роки)
Група компаній "Еверест", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

юридичний супровід проекту з реконструкції (будівництва) офісно-складських приміщень роботодавця (взаємодія із проектними організаціями, прискорення отримання дозвільної документації в держустановах, контроль за діяльністю проектних організацій, планування та стратегія дій, супровід господарської діяльності компаній корпорації, договірна робота, претензійно-позовна робота, робота з боржниками, робота з фінансовими документами, інше).

Юрисконсульт

з 08.2006 по 02.2008 (1 рік 6 місяців)
Група компаній Агентства нерухомості "Самсон", Київ (Нерухомість)

Повний юридичний супровід правочинів з нерухомим майном в інтересах замовника, консалтингові послуги, консультації з питань нерухомості, комунікація з проектними та будівельними організаціями. На початку 2008 року отримала та прийняла пропозицію щодо співпраці з групою компаній «Еверест».

Освіта

Національна академія управління

Правознавство, господарське право, освітній рівень - спеціаліст, Київ
Вища, з 2008 по 2010 (2 роки 1 місяць)

Міжрегіональна академія управління персоналом

Правознавство, комерційне та трудове право, освітній рівень - бакалавр, Київ
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Знання і навички

Стресостійкість Знання законодавства України Впевненість Знання держ. реєстрів Складання процесуальних документів Знання цивільного законодавства Претензійно-позовна робота Укладання договорів Знання процесуального права Представництво в судах

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю значний досвід роботи у сфері господарського права, трудового права, цивільного права, податкового права, процесуального права, корпоративного права, публічних закупівлях, банкрутство (санація)тощо.
Значний різнобічний досвід договірної роботи.
Маю досвід юридичного супроводу відносно об’єктів державної власності.
Маю значний позитивний досвід участі від імені підприємств у судах першої, апеляційної та касаційної інстанцій щодо господарських спорів, цивільних спорів, трудових спорів, спорів в межах адміністративного судочинства, незначний але позитивний досвід в оскарженні рішень податкових органів.
Маю позитивний досвід з підготовки тендерних пропозицій, аналізу тендерних пропозицій учасників та оскарження рішень замовників в АМКУ та в судовому порядку.
Маю значний управлінський досвід, досвід взаємодії з державними органами, установами, організаціями.
Не боюсь приймати рішення, вмію обґрунтовувати та відстоювати свої погляди, маю аналітичні здібності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: