Резюме від 13 квітня 2024 PRO

Ігор

Адвокат, юрист корпоративного права, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист з корпоративних відносин (корпоративний секретар)

з 03.2021 по 02.2024 (2 роки 11 місяців)
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО, Дніпро (Послуги для населення та бізнесу)

Юридичне супроводження господарської діяльності компанії, у тому числі спеціалізація на питаннях корпоративного управління:

здійснення інформаційного та організаційного забезпечення діяльності органів управління Товариства, обмін інформацією між органами управління Товариства, його акціонерами, іншими, зацікавленими у діяльності Товариства особами, інвесторами;
підготовка проектів і виконання рішень наглядової ради, підготовка і забезпечення проведення Загальних зборів акціонерів у частині, що стосується корпоративного секретаря, зокрема: виконання рішень наглядової ради, забезпечення підготовки та розкриття регулярної (річної), особливої інформації, повідомлень щодо Загальних зборів акціонерів, забезпечення їх оприлюднення на власному веб-сайті та у загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР;
забезпечення проведення засідань Правління, збір та аналіз необхідних інформації і документів, складання за результатами прийнятих рішень протоколів Правління;
участь у розробці проектів статуту, внутрішніх положень та інших внутрішніх нормативних документів Товариства, а також змін та доповнень до них;
забезпечення державної реєстрації статуту, відомостей про юридичну особу в ЄДР;
забезпечення взаємодї з акціонерами (листування, інформування, зокрема, щодо спадкування акцій, відкриття рахунку у цінних паперах для обслуговування їх обліку), депозитарними установами щодо ведення останніми рахунків акціонерів у цінних паперах та рахунків Товариства;
підготовка звернень до Наглядової ради Товариства з питань корпоративної діяльності.

Слухач майстер-класів:
Підготовка і проведення Загальних зборів акціонерів;
порядок розкриття регульованої інформації емітентами;
приведення статутів акціонерних товариств у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства".

Юрист

з 10.2020 по 01.2022 (1 рік 3 місяці)
Комунальне підприємство "Транспортна інфраструктура міста", Дніпро (Автобізнес та автосервіс)

Представництво у судових процесах у цивільних, адміністративних, господарських судових справах, складання усього спектру процесуальних документів: позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, заяв, клопотань, пояснень; виступи у судових засіданнях; правові аудит, аналіз обставин; надання консультацій.
Розробка, складання договорів, рішень, наказів юридичної особи; розробка планів, процедур правозастовування у питаннях діяльності підприємства тощо.

Юрист

з 03.2015 по 08.2019 (4 роки 5 місяців)
Дніпровська міська рада, Дніпро (Державні організації)

Представництво прав та інтересів установи, її виконавчих органів, комунальних підприємств в судах, інших органах влади та перед приватними особами, що стосувалося широкого кола правовідносин; складання судових процесуальних документів, договорів, статутних документів; правовий аналіз правовідносин, обставин, документів.

Маю практику в супроводженні судових справ: господарсько-майнових, земельних, житлових, банкрутства, цивільних майновх та немайнових, оскарження рішень органів влади.

Більше 4/5 робочого часу займало складання процесуальних документів (позови, відзиви, клопотання, заяви тощо) та виступи у судових засіданнях. Кількість одночасно супроводжуваних мною судових справ сягала 70 - 90 шт., тому майже кожного дня доводилось 1 - 3 рази брати участь у судових засіданнях.

Юрист

з 08.2014 по 02.2015 (6 місяців)
Громадська організація "Громадська сила", Дніпро (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Громадська приймальня; консультації в основному в галузі ЖКГ, житлового права та щодо іншого.

Юрист

з 06.2013 по 08.2014 (1 рік 2 місяці)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Дія", Дніпро (Маркетинг, реклама, PR)

Юридичне супроводження господарської діяльності підприємства. В основному: корпоративне право: реєстрація СПД, зміни до статуту, зміна КВЕД, керівництва, учасників, підготовка статутних документів, протоколів / рішень керівних органів, відкриття р/р в банку, отримання дублікатів при втраті статутних документів тощо.

Освіта

Дніпропетровський університет ім. Альфреда Нобеля

Економічний, Дніпро
Вища, з 2010 по 2014 (3 роки 8 місяців)

Дніпропетровський гуманітарний університет

Юридичний, Дніпро
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Організація Загальних зборів акціонерів, приведення статутів акціонерних товариств у відповідність до закону

2023

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: