Резюме від 19 жовтня 2019 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5772679

Інженер з охорони праці, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Київ, Суми, Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер служби охорони праці та навколишнього середовища

з 04.2017 по нині (7 років 1 місяць)
Харчова промисловість

Підтримка та вдосконалення системи охорони праці на підприємстві, впровадження вимог чинного законодавства з охорони праці та корпоративних стандартів Нестле. Проведення оцінки стану охорони праці у підрозділах підприємства, розробка та реалізація плану заходів щодо усунення невідповідностей вимогам з охорони праці. Участь у роботі експертних груп (колон) по впровадженню інструментів TPM (Total Productive Maintenance - метод загального догляду за обладнанням побудований на основі стабілізації і постійного вдосконалення процесів технічного обслуговування) на фабриці. Участь у підготовці та проведенні аудитів по системі менеджменту професійної безпеки та здоров'я, охорони навколишнього середовища відповідно до вимог OHSAS 18001:2007 та ISO 14001:2015. Отримання дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію об‘єктів підвищеної небезпеки. Участь у вдосконаленні системи роботи з підрядними організаціями, що виконують роботи підвищеної небезпеки на території підприємства. Проведення вступних інструктажів та навчань з охорони праці. Проведення розслідувань нещасних випадків виробничого/невиробничого характеру. Контроль за станом засобів первинного пожежогасіння та організація своєчасного їх обслуговування у відповідності до вимог чинного законодавства.

Інженер з охорони праці 1-ї категорії

з 08.2014 по 01.2017 (2 роки 5 місяців)
ПАТ «Сумське науково-виробниче об‘єднання», Суми (машинобудівне виробництво)

Здійснення контролю за дотриманням в підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці. Розслідування випадків виробничого травматизму та професійних захворювань. Проведення обов‘язкових навчань та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників. Участь у розробці положень, правил, інструкцій та інших нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві.

Інженер з технічного нагляду 1-ї категорії

з 07.2012 по 08.2014 (2 роки 1 місяць)
ПАТ «Сумське науково-виробниче об‘єднання ім. М.В. Фрунзе», Суми (машинобудівне виробництво)

Здійснення контролю за об'єктами підвищеної небезпеки (вантажопідіймальні крани, посудини, що працюють під тиском і т.п.), а також контроль за виконанням планових робіт підвищеної небезпеки та за дотриманням в підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці та виробничої безпеки. Організація та проведення планових/позапланових технічних оглядів об‘єктів підвищеної небезпеки на підприємстві та участь у проведенні експертного обстеження (технічне діагностування) об‘єктів підвищеної небезпеки.

Інженер з охорони праці

з 06.2010 по 07.2012 (2 роки 1 місяць)
ДП «Завод обважнених бурильних та ведучих труб», Суми (машинобудівне виробництво)

Здійснення контролю за дотриманням в підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці. Розслідування випадків виробничого травматизму та професійних захворювань. Проведення обов‘язкових навчань та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників. Участь у розробці положень, правил, інструкцій та інших нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві.

Начальник санітарно-промислової лабораторії

з 06.2000 по 12.2003 (3 роки 6 місяців)
ВАТ «Сумський завод «Насосенергомаш», Суми (машинобудівне виробництво)

Планування, розподіл, контроль роботи санітарно-промислової лабораторії, участь у організації та проведенні атестації робочих місць на підприємстві. Моніторинг за впливом підприємства на навколишнє природне середовище, розробка заходів по зменшенню шкідливого впливу виробничих процесів на екосистему.)

Освіта

Українська академія банківської справи НБУ

Менеджмент ЗЕД, Суми
Вища, з 2003 по 2005 (1 рік 10 місяців)

спеціаліст з менеджменту ЗЕД; менеджер-економіст

Сумський державний університет

Хімічного машинобудування; Гідравлічні машини, гідропривід, гідропневмоавтоматика, Суми
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 10 місяців)

інженер - механік

Додаткова освіта та сертифікати

ДП Західний експертно-технічний центр, навчання з загальних питань охорони праці, електробезпеки, надання першої (долікарської)

2017

ДП Головний навчально-методичний центр Держпраці, експерт технічний з проведення технічного огляду та/або експертного обстеженн

2016

• ОСП Укрексперт, фахівець з неруйнівного методу контролю (VT - візуально-оптичний)

2016

ДП Головний навчально-методичний центр Держпраці, експерт технічний з проведення технічного огляду та/або експертного обстеженн

2014

Академія ТЮФ Зюд Україна, «Спеціаліст з систем менеджменту професійної безпеки та здоров'я (OHSAS 18001: 2007)»

2012

НВК ПП «Навігатор», "Оператор комп'ютерного набору"

2002

Міжнародному інституті гуманізації та розвитку , перекладач англійської мови

1996

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Opera Adobe Photoshop Mozilla Firefox Google Chrome САПР ABBYY FineReader Adobe Google Adobe Acrobat Reader ABBYY Nero

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

пунктуальний, відповідальний, орієнтований на результат

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: