Резюме від 25 березня 2024

Олег

Копірайтер, 13 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Умань
Готовий працювати:
Гайворон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Уманський Педагогічний Університет імені Павла Тичини

Іноземних мов, Умань
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Поглибленне вивчення Англійської мови.

Знання і навички

Викладання для дошкільнят Викладання для дітей та підлітків Онлайн-викладання Google Meet Впевненість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

-Texts in English are prioritized

Студент, готовий працювати повний робочий день, досвіду роботи не маю, але маю ентузіазм та креативність. Відповідально ставлюсь до роботи та своїх обов'язків. Хочу розвиватись у сфері копірайтингу та написання рецензій до фільмів, серіалів, ігор, та на різні конкретні теми. Наведу декілька прикладів з моїх минулих робіт:

Avengers: The Endgame

- Нарешті подивився фінальну частину саги нескінченності під назвою Месники: Фінал, яка закінчує зроблену за 11 років роботу всієї команди Marvel Studios. Кевін Файгі, Ентоні Руссо і Джо Руссо зробили величезну роботу і зробили свій, мабуть, найбільший внесок у світовий кінематограф. Після виходу Війни Нескінченності було поставлено планку якості, яку (на думку всіх глядачів) неможливо було перевершити, але Marvel зробили фільм на рівень вище, ніж Війна нескінченності.

- Брати Руссо не збрехали, сказавши, що всі трейлери та тизери покажуть тільки 20 хвилин фільму, але навіть за ці 20 хвилин вас будуть переповнювати емоції радості, смутку і навіть великого здивування. Фінал показує те, що ви хотіли побачити раніше в Месниках, а також інших фільмах Marvel. Це такий собі високобюджетний фільм для фанатів, де зібрані всі елементи всіх фільмів. Сюжет продуманий до найдрібніших деталей, акторська гра на висоті як і спецефекти.

- Можливо, це заявка на Оскар, оскільки цей фільм найкращий у своєму роді за останні 10 років. Гумор у цьому фільмі також присутній, хоча його не так багато, як раніше, але сам фільм драматичний і динамічний. А кульмінація фільму нікого не залишить без емоцій. Я плакав, сміявся, радів, переживав і захоплювався тим, що все пов'язано і має логічні дії та наслідки. Така робота гідна оплесків стоячи. Ідіть на фільм з друзями, парами, з сім'єю і я даю вам гарантію, що ви не пошкодуєте витраченого часу. Це шедевр, який повинен побачити весь світ.

Avengers: The Endgame - це логічне завершення всього, що було за 11 років, і початок чогось грандіозного.
---

Cloud Atlas

Що, що ти щойно сказав? Можеш повторити? Ти впевнений, що не говорив цього раніше? Бо мені здається, що я вже таке десь чув, можливо, уві сні, а можливо... У мене дежавю!

Ви коли-небудь замислювалися, що таке дежавю??? Можливо це просто збіг обставин, як всі і думають, а можливо це щось більше?
Кожен напевно замислювався над цим питанням, але ніхто і ніколи не давав відповіді та ніколи не дасть. А чи можливе життя після смерті? Нове життя? Чи вже побудоване тобою життя в минулому?

Нарешті у 2012 році з'явився фільм, який хоч поверхово порушив це питання. Це так званий, не побоюся цього слова, шедевр, який став неймовірним відкриттям для мене і зміг не тільки відкрити очі на багато проблем людства, а також одночасно змусив плакати, хвилюватися, сміятися, замислитися і не розуміти просто нічого.
Кожна секунда, кожна історія (а їх тут 6) захоплює і водночас викликає запаморочення від своїх неочікуваних переходів та сюжетних поворотів.

Фільм порушує всі проблеми людства: від расизму та міжстатевих стосунків до алкоголю та замкнутості в собі. Попри це фільм додає нотки іронічного гумору, вдало в такий спосіб висміюючи людство та його недоліки.

Звісно, є багато речей, які не підвладні логіці, але для цього додано в жанри такий пункт як "фантастика". Це здебільшого вигадана історія, але як же вона схожа на нинішню реальність. Фільм прямо вказує на те, що минуле - це не те, що вже минуло і більше не повернеться, а те, що дає вам змогу зрозуміти, яке майбутнє ви влаштували собі та загалом усьому людству. З цього можна зробити висновок, що минуле це те саме майбутнє, тільки більш вдосконалене? Вирішувати тільки вам ... А може й ні.

Взагалі цей фільм єдиний у своєму роді та до повноцінного незрівнянного шедевра йому забракло лише кілька слів, які б з'єднали повністю цю величезну павутину. Можливо все що зараз вас оточує створили ви, тільки в минулому житті?

І головна проблема яку підняв цей фільм - це хто ми в цьому величезному океані. Чи справді ми просто маленькі краплі, які майже не можуть нічого змінити? Тобто ніхто? Ми не впливаємо один на одного? Еммм... Але що є океан, як не безліч крапель?

---

Якщо вас зацікавили мої рецензії та ви хотіли, щоб я працював саме на вас буду радий вашому повідомленню в Телеграмі - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Рерайтер, оператор ПК
4000 грн, Гайворон, Дистанційно

Копірайтер
Гайворон

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: