Резюме від 4 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5818282

Митний декларант, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ДЕКЛАРАНТ, МИТНИЙ БРОКЕР, АГЕНТ З МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ
Початковий оклад: 20000 грн. в місяць
Тип роботи: Дистанційно чи повний робочий день.
П.І.Б. Говорун Віктор Володимирович
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місто Суми
Район проживання: м.Суми,Хіммістечко.
Освіта вища
Віросповідання: християнин
Дата народження: 11 серпня 1964 р.
Стать: чоловіча
Сімейний стан: одружений.
Досвід роботи: Період роботи: з лютого 2014р. по цей день. Посада: декларант (повна зайнятість).
У компанії: ДП «Завод обважених бурильних та ведучих труб», м.Суми. (Виробництво та експорт обважнених бурильних та ведучих труб.)
Період роботи: з квітня 2013р. по серпень 2013р. Посада: агент з митного оформлення вантажів. У компанії: ТОВ "Автопорт-Сервіс" (Будасов В.М.), м.Суми. (Митна брокерська діяльність, митний автомобільний термінал, митний ліцензійний склад.)
Період роботи: з травня 2012р. до квітня 2013р. Посада: агент із митного оформлення вантажів. У компанії: ТОВ «КЕРАМЕЙЯ», м.Суми (Виробництво та реалізація клінкерної цегли.)
Період роботи: з жовтня 2010р. по травень 2012р. .Посада: експерт 1 категорії. У компанії: Сумська Торгово-Промислова палата (сприяє просуванню бізнесу на регіональному, та на міжнародному рівні).Період роботи: з березня 2010р. до вересня 2010р. Посада: менеджер зі збуту. У компанії: ТОВ «ЕНЕРГОНАФТОМАШ», м.Суми (виробництво та реалізація на насосного обладнання).Період роботи: із серпня 2002 р. по березень 2010р. Посада: начальник відділу декларування, начальник СВФЕК. В компанії: ВАТ «SELMI», м. Суми (виробництво та реалізація приладів для наукових досліджень).
Період роботи: з квітня 2000р. до серпня 2002р. Посада: провідний спеціаліст з декларування. У компанії: ЗАТ «ПОБУТТЕХНІКА», м.Суми (купівля з-за кордону та реалізація по Україні каучуку, кормових добавок для тварин). Період роботи: з липня 1999р. до квітня 2000р. Посада: начальник відділу ЗЕД-провідний декларант. У компанії: СПУБ «УКРТЕХНОСИНТЕЗ», м.Суми (виробництво та реалізація компресорів).
Період роботи: із січня 1999р. до липня 1999р. Посада: начальник відділу декларування. У компанії: ТОВ «ЕКОВТОРРЕСУРСИ», м.Суми (збір та реалізація металобрухту). Період роботи: з листопада 1999р. до грудня 1999р. Посада: інженер 1 категорії. У компанії: ВАТ «КИЇВЗОВНІШТРАНС», м.Київ (логістика та митне оформлення експортно-імпортних вантажів). з серпня 1991 р. по жовтень 1998 р. Посада: начальник відділу декларування. В компанії: ВАТ «SELMI», м.Суми (виробництво та реалізація приладів для наукових досліджень).
Посадові обов'язки: перевірка зовнішньоекономічних контрактів, товаро-супровідних документів на відповідність вимог українського законодавства, міжнародних правил ІНКОТЕРМС, розрахунок митних платежів, визначення кодів УКТЗЕД на товар перевірка на наявність дозвільних документів (нетарифне регулювання), отримання ЕЦП, оформлення електронних митних декларацій,проходження радіологічного, фітосанітарного контролю. Оформлення митних декларацій в електронному та паперовому вигляді. Логістика. Експертиза щодо кількості та якості товару, експертиза документації для визначення країни походження товарів. Оформлення сертифікатів та висновків про походження товарів. Реєстрація підприємства у ДСЕКУкраїни. Складання та передача до ДСЕКУ комплектів документів на отримання дозволів (ліцензій) на експорт та імпорт. Організація системи внутрішньофірмового експортного контролю для підприємства.
Освіта вища. Навчальний заклад: Сумський фізико-технологічний інститут (зараз СумДУ) Дата закінчення: липень 1991 року. Професійна електроніка. Спеціальність: інженер електронної техніки.
Навчальний заклад Сумський технікум цукрової промисловості.
Дата закінчення: червень 1983 року. Факультет: експлуатація автоматичних пристроїв у харчовій промисловості.
Спеціальність: технік – електромеханік
Служба у збройних силах Рід військ: залізничні. Місце служби: 300 Окрема рота СВВ, м. Київ Період служби: з жовтня 1983р. до грудня 1985 р.. Військове звання: рядовий.
Курси та тренінги Державний контроль за переміщенням товарів, що підлягають експортному контролю. Навчальний заклад: ДП «Науково-технічний центр експорту та імпорту спецтехнологій». Тривалість: 1 місяць. Дата закінчення: серпень 2007р.
Німецька мова: базова (зі словником).
Комп'ютерні навички:Працюю з програмами: , MDOffice, WinWord, Exel, Internet, електронною поштою.
Додаткова інформація: Маю права водія категорії «В»; маю свідоцтво представника митного брокера; шкідливих звичок не маю: не курю, не зловживаю алкоголем. Заняття у вільний час: легка атлетика, театр, риболовля.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: