Резюме від 12 листопада 2019 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5822056

Эндодонтист, 100 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар-ендодонтист

з 03.2018 по нині (6 років 2 місяці)
Ендодонтія

Робота з мікроскопом у чотири руки.

Освіта

ТНМУ

Стоматологія, Тернопіль
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

курси Олега Кулигіна, індивідуальне навчання в Олега Кулигіна(2017), курси Ігор Ноєнко, далі організатор курсів Віталія Весни

2017-2019

Знання і навички

Cliniccards 90% ендодонтії в одне відвідування 45хв-2год

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Працюю ендодонтистом з мікроскопом у чотири руки з 2017 року. Проходив багато курсів по ендодонтії. В даний час сам організовую курси різних лекторів у м.Тернопіль. Проводжу індивідуальні курси по ендодонтії для молодих лікарів у м.Тернопіль. Повна зайнятісь, лише ендодонтія. Сучасні протоколи. Працюю з реферативними пацієнтами від звичайного ендо до видалення інструментів і закриття перфорацій. Маю в арсеналі близько 10 різних систем інтрументів. На даний момент, пломбування проводжу біокерамікою BC SEALER. Шукаю робоботу ендодонтистом у великому місті, з можливістю професійного росту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: