Резюме від 17 січня 2021

Вікторія

Юрист, помічник юриста, нотаріуса, адвоката, секретар, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу правової інформації та консультації

з 09.2018 по нині (5 років 7 місяців)
Одеський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Одеса (Юриспруденція)

Консультування громадян з цивільного, сімейного, житлового, адміністративного права. Складання процесуальних документів до суду з питань цивільного, спадкового, сімейного, житлового права. Складення непроцесуальних документів. Робота з Державними реєстрами: судовий реєстр; реєстр нерухомого майна; єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
Виїзне консультування громадян по Одеській області та складання непроцесуальних документів відносно безкоштовної приватизації земельних ділянок. Гарно орієнтуюсь в земельному законодавстві України.

Практика в Приморскому районному суді м. Одеса

з 06.2016 по 02.2017 (8 місяців)
Практикант, Одеса (Цивільне право)

У літній період 2016 року та в зимовий період 2017 року, проходила практику в Приморському районному суді по цивільним, кримінальним справам. Ознайомлена з роботою помічника судді, секретаря судового засідання, канцелярії суду.

Освіта

Одеський державний університет внутрішніх справ

Правознавство. Магістр, Одеса
Вища, з 2014 по 2020 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Я, активний і перспективний фахівець, що володіє знаннями у сфері цивільного,сімейного, спадкового, кримінального, житлового права. Орієнтуюсь в чинному законодавстві. Особисті якості: уважна, відповідальна, надійна. Націлена на результат і якісний процес виконання своїх прямих обов'язків. Вміння працювати в колективі. Уміння працювати з великими обсягами інформації, аналізувати ситуацію з точки зору можливих подальших ризиків. Вільне володіння державною мовою. Напрями своєї діяльності на задоволення правових потреб клієнта.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: