Резюме від 23 липня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5827021

Працівник для будь-якої роботи

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУ ім. Тараса Шевченка

Філософський факультет, спеціальність - релігієзнавство, Київ
Вища, з 2015 по 2019 (3 роки 10 місяців)

Закінчив бакалаврат.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Маю досвід волонтерства та неофіційного працевлаштування.
Неофіційно працював менеджером повного циклу по роботі з товарами (одягом) - 2.5 років. Товар приймав, сортував, складував, вводив в базу, оформляв в закази, відправляв закази та безпосередньо допомагав клієнтам обирати одяг.
Займаюся вже третій рік волонтерством: по-перше, викладаю на богословських курсах (нагадую, за освітою я філософ-релігієзнавець) для двох вікових груп: середньої (14 - 18 років) та старшої (20 і далі); по-друге, в часному порядку викладаю англійську мову. Коротше кажучи, досвід спілкування, як особистого, так і групового, в мене великий.
Володію англійською мовою на рівні upper intermediate - підтверджено сертифікатом.
На високому рівні володію основними навичками спілкування та аналізу інформації. Думаю, пишу та говорю правильно і коректно, критично підходу до всього оточуючого і взагалі, приємна у всіх розуміннях людина. А ще я скромний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати