Резюме від 19 лютого 2022 PRO

Артем

Маркетолог, PR-менеджер, івент-організатор, керівник, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Мукачево
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ, Львів, Мукачево, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

PR менеджер,маркетолог

з 04.2020 по нині (4 роки 1 місяць)
Елерон, Ужгород (Автобізнес та автосервіс)

Просування компанії, розкрутка бренду, запуск мережи АЗК, магазинів, мережи фаст-фуд. Повний цикл - підбір персоналу, навчання, контроль за виконанням. Робота з дизайнерами, поліграфіями, партнерскими компаніями та підрядчиками, запуск великих іміджевих проектів для компанії. Повний візуальний супровід - стиль, генерація та втілення ідей для соцмереж та рекламної продукції, складання сценарієв для рекламних відео, контроль за виконанням. Зйомка та монтаж рекламних відеороликів. Робота з ЗМІ - телеканали, Інтернет портали, радіо та інш. Копірайтінг - самостійне написання рекламних текстів. Створення партнерськіх колаборацій.

Управляючий

з 05.2019 по 09.2019 (4 місяці)
Їжак парк, Львів (Тюбінг парк)

Розкрутка комплексу та запуск на чотири сезона.

Засновник

з 09.2018 по 06.2019 (9 місяців)
Хостел «Вокзал», Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий

з 10.2017 по 08.2018 (10 місяців)
ГК Катерина, Поляна (Готельно-ресторанний бізнес)

PR діректор

з 10.2017 по 09.2018 (11 місяців)
ГК Ведмежа, Поляна (Гірськолижний бізнес, ресторани)

Освіта

ДГИЗФВІС

Педагогический, Донецьк
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Знання і навички

Знання офісних програм Google Ведення соціальних мереж Google My Business

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Топчанюк Артем Сергійович, 27.01.1989 Місто Ужгород - Мукачево
Останнє місце роботи - компанія «Елерон» - просування компанії, розкрутка бренду, запуск мережи АЗК, магазинів, мережи фаст-фуд. Повний цикл - підбір персоналу, навчання, контроль за виконанням. Робота з дизайнерами, поліграфіями, партнерскими компаніями та підрядчиками, запуск великих іміджевих проектів для компанії. Повний візуальний супровід - стиль, генерація та втілення ідей для соцмереж та рекламної продукції, складання сценарієв для рекламних відео, контроль за виконанням. Зйомка та монтаж рекламних відеороликів. Робота з ЗМІ - телеканали, Інтернет портали, радіо та інш. Копірайтінг - самостійне написання рекламних текстів. Створення партнерськіх колаборацій.
Арт - директор «Міс Закарпаття 2021 Енергія Краси». Великий досвід організації івентів - від ідеї до повної реалізації. Організовував концерти та вечіркі з зірками, коордінація та контроль кожної деталі в івенті.
Освіта вища
До 2016 професійний велогонщик, представляв збірну команду України, також з 2008 по 2016 зарубіжні команди - Греція, Італія, Румунія, Ізраїль, Іспанія.
З 2016 року - організатор брендових івентов для міста «Grand Prix Mukachevo» , знакового закарпатського мтб марафону «Три Замки Закарпаття» та інших. Управляючий партнер ГЛК «Синяк»
Управляючий отеля «Катерина», Поляна

Управляючий та співзасновник ресторана «Ведмежа», Поляна PR&marketing гірськолижних курортів «Катерина», «Ведмежа», «Синяк», ресторан «Графській двір». Управляючий «Їжак парку» Є опит запуску тюбінгового зимнього парку на чотири сезони. Організатор та спортивний директор івента «Red Bull Володар Гори», Київ. Організатор та спортивний директор івента «Красія Baby Champ» ГЛК Красія. Работа с SMM, google analytics, таргетированная реклама, контент.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: