Резюме від 29 лютого 2024 PRO

Михайло

Голова профільного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

ГОЛОВА ТЕНДЕРНОГО КОМІТЕТУ

з 04.2014 по нині (10 років 1 місяць)
ТОВ ЗАВОД ЕЛЕВАТОРНОГО ОБЛАДНАННЯ, Одесса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Впровадження політики закупівель, спираючись на аналіз ринку.

Освіта

Миколаївська аграрна академія

Факультет механізації за спеціальністю інженер-механік., Миколаїв
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Важко не було.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Гавор Михайло Анатолійович.
Особисті данні: 08.02.1980
м. Миколаїв, вул. Миру 16, кв.1
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») моб. Viber

Мета: Реалізація набутого професійного досвіду.
Здобуття знань та удосконалення навичок.

Освіта: 1997-2002 р. Миколаївська аграрна академія,
факультет механізації, за спеціальністю інженер-механік.

Досвід роботи:
2014-... ГК «ЗЕРНОВА СТОЛИЦЯ» https://zeo.ua/
Обіймаю посаду голови тендерного комітету. В підпорядкуванні відділ забезпечення та зовн.економ.відносин. Впроваджую закупівельну політику підприємства починаючи з закупівлі, як окремих розділів, так і в цілому проектів з будівництва комплексів з перебери та зберігання зернових культур, земельні та бетонні роботи, виробництво та монтаж МК, обладнання та інше. Набуті знання дозволяють реалізовувати найамбітніші плани щодо будівництва та експлуатації комплексів зі зберігання та відвантаження зернових та олійних культур. Професійно знаюся на транспортному, аспіраційному, гравітаційному обладнанні, тощо.. Входжу до тех.ради з правом голосу.

2006-2013 ТОВ СП «НІБУЛОН» https://nibulon.com/
Працював менеджером відділу матеріально-технічного постачання, з 2009 керував відділом МТП. Протягом цього періоду набуто навички командної роботи та координації зусиль задля досягнення визначеної мети. Отримані знання дозволяють організувати комплекс заходів із забезпечення матеріалами та основними засобами підприємства, які спеціаліуються на вирощуювані с/г культур, зберігають, транспортують та експортують зернові.

2002-2006 ВАТ «РАДСАД» http://www.radsad.com/ аграрний підрозділ ТМ Коблево. Спеціаліація - вирощування зернових, кісточкових та винограду, виробництво вина та бренді.
Починав помічником комбайнера, з 2002 працював на посаді інженера з експлуатації авто-тракторного парку. В більшості здійснював сервісне обслуговування колісної та гусеничної техніки, зернозбиральної техніки тощо. Знання та емпіричний досвід, здобутий безпосередньо в польових умовах дозволяють фахово підходити до технічної складової вирощування зернових.

Ділові якості: відповідальний, самокритичний, вимогливий, стресостійкий, комунікабельний, здібний до швидкого навчання.

Додаткові відомості: англійською спілкуюсь зрозуміло. Маю навички роботи з різномонітним софтом на ПК. Досвід водія чималий. Маю відмінний фізичний стан. Відсутні шкідливі звички. Відсутня схильність зловживати посадовими повноваженнями. Саме тому маю високі очкування щодо зар.платні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами