Резюме від 10 грудня 2019 PRO

Віктор

Директор філії, з розвитку, комерційний, виконавчий, начальник виробництва, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Вінниця, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

начальник зміни виробничого відділу

з 05.2019 по 11.2019 (6 місяців)
ТОВ «Аутомотів Електрік Україна», Чернівці (Виробництво)

Керування роботою з оперативного регулювання ходу виробництва, забезпечення ритмічного випуску продукції згідно з плановими завданнями та договорами постачання.

Здійснення керівництва розробки виробничих планів і календарних графіків випуску продукції на підприємстві і в його підрозділах, їх коригуванням на протязі планового періоду, розробкою та упровадженням календарно-планових нормативів для оперативного планування виробництва.

Організація оперативного контролю за забезпеченням виробництва технічною документацією, устаткуванням, інструментом, матеріалами, комплектуючими виробами, транспортом, вантажно-розвантажувальними засобами тощо, а також за здійснення підготовки виробництва нових видів виробів.

Забезпечення щоденного оперативного обліку процесу виробництва, виконання добових завдань випуску готової продукції за кількістю та номенклатурою виробів, контроль за станом і комплектністю незавершеного виробництва, додержанням установлених норм заділів на складах та робочих місцях, за раціональністю використання транспортних засобів і своєчасним виконанням вантажно-розвантажувальних робіт.

Координація роботи підрозділів підприємства, вживання заходів щодо забезпечення ритмічності виконання календарних планів виробництва, запобігання і усунення порушень під час виробничого процесу.

Забезпечення своєчасного оформлення, обліку і регулювання виконання замовлень по кооперації та міжцехових послуг.

Контроль виконання взаємних вимог і претензій підрозділів підприємства, аналіз результатів їх діяльності за попередній плановий період з метою виявлення можливостей більш повного і рівномірного завантаження потужностей, устаткування та виробничої площі, скорочення циклу виготовлення продукції.

Проводення роботи з виявлення і освоєння технічних новинок, наукових відкриттів та винаходів, передового досвіду, які сприяють поліпшенню технології, організації виробництва та зростанню продуктивності праці.

Керування роботою виробничих складів, забезпечення участі відділу в проведенні інвентаризації незавершеного виробництва.

Організація розробки заходів щодо удосконалення оперативного планування, поточного обліку виробництва і механізації диспетчерської служби, упровадження технічних засобів передавання інформації і диспетчерського управління.

Здійснення методичного керівництва роботою виробничо-диспетчерських бюро підрозділів підприємства, керування працівниками відділу.
У підпорядкуванні 1000 чоловік.

Начальник дільниці виробничого відділу

з 11.2017 по 05.2018 (6 місяців)
ТОВ «Аутомотів Електрік Україна», Чернівці (Виробництво)

Здійснення керівництва виробничо-господарською діяльністю дільниці виробничого відділу.

Забезпечення виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт, введення об'єктів у дію в строки, встановлені контрактом; ефективне використання основних і обігових фондів.

Забезпечення підготовки та своєчасного подання оперативної звітності, замовлень на машини, механізми, транспорт, матеріали, конструкції, деталі, інструмент, інвентар, спецодяг, індивідуальні засоби захисту тощо.

Здійснення заходів щодо створення безпечних умов виконання робіт, удосконалення організації виробництва та праці, механізації та автоматизації виробничих процесів, раціоналізації робочих місць.

Організація роботи комісії з атестації робочих місць.

Створення умови для успішного проходження молодими фахівцями стажування.

Здійснення виховної роботи в колективі, підтримання творчих починань працівників, сприяння виявленню творчої ініціативи та активності працівників.

Контроль за додержання працівниками правил і норм охорони праці, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.

Керування виконавцями робіт та контроль за виконанням планів з виробництва продукції.
У підпорядкуванні 400 чоловік.

Майстер дільниці виробничого відділу

з 09.2017 по 11.2017 (2 місяці)
ТОВ «Аутомотів Електрік Україна», Чернівці (Виробництво)

Електромонтажник-схемник

з 07.2017 по 09.2017 (2 місяці)
ТОВ «Аутомотів Електрік Україна», Чернівці (Виробництво)

Економіст по збуту

з 04.2016 по 08.2016 (4 місяці)
ТОВ «SADA», Чернівці (оптова торгівля акумуляторами)

Організація та координація збутової діяльністі відповідно до замовлень і укладених договорів, забезпечення постачання продукції, що випускається, споживачам у встановлені терміни в повному обсязі;

Організація проведення маркетингових досліджень з вивчення споживчого ринку і його перспектив, формування і розширення господарських зв'язків зі споживачами, проведення аналізу попиту покупців, ступеня задоволення потреб вимог і запитів споживачів на вироби, що пропонуються, рівня конкурентоспроможності продукції на ринку шляхом вивчення і оцінювання потреб споживачів, моніторингу конкурентів;

Участь у розробленні маркетингової політики;

Підготовка пропозиції і розробка рекомендації щодо підвищення якості і поліпшення споживчих властивостей товарів та послуг;

Участь у підготовці проектів перспективних і річних планів реалізації продукції, складанні прогнозів збуту, розробленні рекламної стратегії, програм із формування попиту і стимулювання збуту;

Внесення пропозиції щодо коригування цін на продукцію, що пропонується, обсягів продажу, вибору каналів збуту, способів і часу виходу на ринок;

Участь у ярмарках, торгах, виставках, біржах із рекламування і реалізації продукції, що випускається;

Організація зв'язків з діловими партнерами, забезпечує своєчасне виконання обов'язків перед контрагентами, збір необхідної інформації для розширення зовнішніх зв'язків;
Аналіз даних з обліку готової продукції на складах підприємства і розподіл по покупцях відповідно до укладених договорів;

Директор Чернівецької дирекції

з 07.2006 по 06.2014 (7 років 11 місяців)
ТОВ Кредит Кошекшн Груп (CCG-Credit Collection Group), Чернівці (колекторська компанія)

Організація діяльності філіалу від імені підприємства в межах повноважень, наданих підприємством.
Складання плану доходів та кошторису витрат філіалу.
Організація та побудова діяльності Колекторського агентства на етапі sturt-up і в подальшому в роботі з фізичними особами;

Створення процесів і умов для оптимальної побудови повернення проблемної заборгованості на всіх етапах стягнення (Soft-collection, Hard-collection, Legal-collection).

Підбір, навчання персоналу.

Залучення клієнтів.

Експертна оцінка реєстрів боржників (портфеля).

Контроль роботи підлеглих та надання їм необхідної допомоги в процесі.

Організація збору , аналізу та експертної оцінки інформації , матеріалів , документів, необхідних для стягнення заборгованості конкретного боржника працівниками дирекції .

Вироблення пропозицій по оптимальному повернення заборгованості та їх погодження з Роботодавцем або за його дорученням з кредитором.

Надання сприяння службі судових приставів- виконавців щодо своєчасного , повного і правильного виконання виконавчих документів .

Організація отримання та обробки персональних даних за умови , що вони необхідні для своєчасного , повного і правильного виконання доручення про стягнення боргів.

Представлення компетентним органам документів для оголошення розшуку боржника , його майна .

Контроль виконання виконавчих документів по стягненню боргів .

Клопотання про накладення арешту , вилучення , передачі на зберігання та реалізації арештованого майна , за винятком майна , вилученого з обігу відповідно до закону; про накладення арешту на грошові кошти та інші цінності боржника , що знаходяться на рахунках , у внесках або на зберіганні в банках і інших кредитних організаціях , у розмірі , розмірному зі стягувати борги .

Ведення внутрішнього документообороту з ЦО

У підпорядкування 5 чоловік.

Начальник кримінально виконавчої інспекції Новоселицького району Чернівецької області Державного департаменту з виконання покарань

з 10.2001 по 03.2006 (4 роки 5 місяців)
Державний департамент з виконання покарань, Чернівці (Державний департамент з виконання покарань)

Організація та ведення обліку засуджених до позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю

Контроль за додержання вимог вироку суду засудженим, власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом за місцем роботи засудженого, а також органом, що має право анулювати дозвіл на заняття відповідним видом діяльності, яка заборонена засудженому.

Вживання заходів що до припинення порушень вимог вироку.

Внесення подання органу внутрішніх справ щодо здійснення приводу засуджених, які не з’явилися за викликом до кримінально-виконавчої інспекції без поважних причин.

Організація початкового розшуку засуджених, місцезнаходження яких невідоме, та надсилання матеріалів до органів внутрішніх справ для оголошення розшуку таких засуджених.

Здійснення інших заходів, передбачених законом.
У підпорядкуванні 3 чоловік.

Освіта

Буковинський Національний Інститут

Юридичний факультет, спеціальність – юрист., Чернівці
Вища, з 1996 по 2000 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Додаткова інформація:
Володію методологією проведення тренінгів в таких напрямках:
-тайм-менеджмент- оптимізація використання робочого часу, виявлення «псевдодіяльності», налагодження особистісного темпу роботи;
-конфлікт соціальних ролей: шляхи вирішення;
-сензитивність до винагороди та покарання та фактори задоволеності роботою;
-особистісні риси та професійно-рольова поведінка;
-соціальна поведінка та особистісні характеристики
-неадекватна самооцінка, як детермінанта конфліктності особистості.
Вільно володію персональним комп'ютером, зокрема такими програмами:Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft Ecces, активний користувач мережі Internet.
Вільно володію українською, російською, мовами.
Особисті якості: Висока організованість, аналітичний склад розуму, висока працездатність, ініціативність, комунікабельність, здібність до прогнозування, стресостійкість, наполегливість, цілеспрямованість.

Захоплення:
Література ( психологія, інноваційний менеджмент, стратегічний менеджмент, управління персоналом), бокс, футбол.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: