Резюме від 21 вересня 2021 PRO

Олександр

Менеджер виробництва, керівник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер з виробництва металоконструкцій методом зварювання, електрик

з 02.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
ФОП Постніков, Вінниця (Виробництво, сервіс, ремонт, монтаж, проектування)

Сервісно-ремонтні, виробничо-монтажні роботи у замовника повязані з виробництвом, монтажем металоконструкцій методом зварювання. Проведення проектувальномонтажних робіт електромереж та обладнання.
Здійснення робіт у побутовому та комерційному секторах.

провідний інженер-технолог

з 03.2018 по 01.2020 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "ГРІН КУЛ", Вінниця (Машинобудування)

Розпочав роботу на підприємстві з початку приїзду першого обладнання. Отримав досвід налагодження потужностей підприємства. Оволодів поняттями конструкторської документації та розібрався із створенням, на основі замовлень покупця, специфікацій на виробництво продукції. Практично освоїв увесь конструктив холодильників різних моделей: корпусні деталі, метизна група, агрегатна частина, електропроводка та її підзборкака, формування з тестуванням.

Приймав активну участь в лабораторних дослідженнях та налагодженню конвеєрної зборки. А також налагоджував/програмував станки металообробні, пластикообробні та провідникообробні...

Готовий та відкритий до виконання поставлених завдань...

Оператор, лайнлідер, майстер

з 09.2017 по 03.2018 (6 місяців)
ДП "ЕЛЕКТРИЧНІ СИСТЕМИ", Вінниця (Машинобудування)

Прийшов на підприємство ДП "Електричні системи" на початку його відкриття та приймав активну участь у запуску виробництва. Якісно оволодів на практиці технологією обробки провідників та методами формування джгутів автомобільної електропроводки. Допомагав технологам виробництва у налаштуванні станків для порізки провідників та набивки накінечників,, а також у налаштуванні конвеєрного виробництва та створенні тех.карт на робочих місцях з урахуванням такту... Працював бандажувальником, транспортувальником, джампером, лайнлідером, оператором, майстром.

Наладчик

з 04.2015 по 11.2016 (1 рік 7 місяців)
KV"FINAL" (Турнов, Чехія), Турнов (Машинобудування)

Працював на обладнанні по виробництву металевих деталей/частин кузова до автомобілів. Здобув досвід роботи на європейському машинобудівному заводі. Опанував технологію серійного виробництва з дотриманням норм якості, а також спостерігав за якісним способом безвідходного виробництва з дотриманням високих норм безпеки на виробництві. Певний час працював також в складській логістиці та в його обліку. Освоїв електронну базу обігу комплектуючих, матеріалів та готових виробів чи полуфабрикатів.

Виробник

з 02.2012 по 10.2014 (2 роки 8 місяців)
ФОП Постніков, Вінниця (Машинобудування)

Покращував уміння менеджменту виробництва

Солдат

з 08.2010 по 08.2011 (1 рік)
ЗСУ, Вінниця (Охорона, безпека, оборона)

Здобув розуміння і навички військової справи...

Освіта

Вінницький національний технічний університет

Компютерна інженерія, Вінниця
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 10 місяців)

Закінчивши в 2005 році ЗОШ-Ліцей із відзнакою, розпочав здобуття вищої технічної освіти в університеті (ВНТУ). На протязі 5 років навчався на державній формі стаціонару, та також по закінченню навчання отримав диплом з відзнакою. Здобувщи вищу освіту став спеціалістом у компютерній інженерній справі, електроінженерії та автоматиці. Освоїв роботу з кресленнями та відповідними програмами (для ПК). Проходив практику на підприємстві "Roshen" (Вінниця) в 2008 році...

Знання і навички

MS Office Користувач ПК SolidWorks Лідерські навички

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Впевнено виконую поставлені завдання. Стресостійкий.

Маю водійське посвідчення з 2007 року, кат Б.

Маю посвідчення 4-огорозряду по допуску до електрощитових вище 1000 вольт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати