Резюме від 23 вересня 2021

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5961304

Переводчик, преподаватель английского, 2 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Национальный университет "Острозька академія"

Романо-германская филология (первый язык - английский), Острог
Незакінчена вища, з 2019 по 2025 (5 років 4 місяці)

Знання і навички

Користувач Internet Знання офісних програм Проведення презентацій

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Володію англійською на рівні Upper-Intermediate, маю досвід усного та писемного перекладу. Також допомагала іноземцям вивчати російську мову протягом року (таким чином трохи викладала). Протягом двох років займаюсь репетиторством з дітьми різної вікової категорії (від 1 по 11 класи).
Я відповідально ставлюсь до поставленої роботи, можу себе організувати, з розумінням та терпінням ставлюсь до труднощів своїх учнів (коли вони виникають під час навчання), люблю товариські стосунки навіть з малознайомими людьми, також мені подобається робота з дітьми.
Захоплююсь літературою, тому радо стану перекладачем художніх творів; більше 5 років займаюсь косметикою, тому може описувати та створювати рекламу для товарів з індустрії моди/парфумерії/побуту.
У роботі для мене зараз головне НЕПОВНА зайнятість та можливість працювати ДИСТАНЦІЙНО, у зв'язку зі стаціонарним навчанням.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: