Резюме від 9 червня 2020

Ирина

Бухгалтер, ревизор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Мета: Робота бухгалтером, ревізором повна зайнятість (з/та 25000,00 грн.) за сумісництвом або видаленому доступу за договором аутсорсингу (з/та 15000,00 грн.).

Освіта. У 2004 році закінчила Одеський державний економічний університет і отримала повну вищу освіту – магістр за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію економіст.

Сертифікати. У 2005 році рішенням Аудиторської палати України присвоєна кваліфікація аудитора.
У листопаді 2014 р. рішенням Центральної експертно-кваліфікаційної комісії Міністерства юстиції України присвоєно кваліфікацію судового експерта з правом проведення економічних експертиз за спеціальністю:
–дослідження документів бухгалтерського та податкового обліку;
–дослідження документів про економічну діяльність підрядних організацій.

Досвід роботи. Бухгалтером - 16 років (за Положеннями (Стандартами) Бухгалтерського обліку (П(С)БО) та Міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ)). Аудитором - 15 років. Судово-економічним експертом - 3 роки у співпраці з Одеським Науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України. Маю досвід ведення бухгалтерського обліку малих та середніх підприємств приватного сектору, в тому числі по видаленому доступу та договорам аутсорсингу. Маю досвід перетворення товариств різних форм власності.

Посади. З 2005 р. по наступний час засновник та керівник ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АУДИТОРСЬКА ФІРМА «БРІК». Сайт: http://brik.odessa.ua/. За цей час фірмою при безпосередньої участі Крутоголової І. О. було проведено більш як 120 аудиторських перевірок для організацій усіх форм власності та зроблені відповідні висновки, в тому числі англійською мовою.

Володіння комп’ютерними програмами. На рівні розвинутого користувача MS Office, Word, Exсel, 1-C 8.3 (7.0; 8.2); M.E.Doc, Соната, Електронний кабінет платника податків, Клієнт-Банк.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: