Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Оксана

Головний бухгалтер, аудитор, податковий консультант, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер,аудитор

з 03.2019 по нині (5 років 1 місяць)
Самозайнята особа, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Вам потрібна допомога у відкритті та розвитку вашого бізнесу?Ви не знаєте яку податкова модель Вам підійшла би
оптимально? Вам необхідно обрати форму розрахункових операцій РРО,ПРРО,тощо...)? Вам конче необхідно оптимізувати та удосконалити вже діючу податкову модель?Вашим фінансам важливо не тільки зберігатись, а й працювати та примножуватися. Вашій компанії важливо мати економічну та податкову безпеку. Це запорука стабільного, ефективного та перспективного бізнесу! І я з радістю Вам зможу допомогти почати та надалі продовжувати працювати в Вашому напрямку (торгівля,виробництво,будівництво,неприбутковість і т.д.),Можу Вам запропонувати: консультування та супровід середнього та малого бізнесу, розробку податкової моделі, оптимізацію податків та ресурсів на підприємствах замовників. Антикризові заходи з бухгалтерських та податкових питань бізнесу ( в т.ч. розблокування ПН,виведення з ризику), рекрутинг та навчання фінансового персоналу. Буду рада,якщо Вас зацікавить моє резюме.Завжди готова до співпраці і розбудови нашої країни.Слава Україні!

Освіта

Колледж

Облік аудит, Київ
Середня спеціальна, з 1998 по 2001 (3 роки)

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК Клієнт-Банк Бухгалтерський облік Бест-Звіт Банківська справа 1С:Бухгалтерія BAS Бухгалтерія СОТА FREDO Звіт Бухгалтерський облік (роздріб) Соната 1С УТП Парус Вчасно Арт-Звіт BAS Бухгалтерський облік (будівництво) Бухгалтерський облік (гурт)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: