Резюме від 15 лютого 2020

Аліна

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Технологічно- промисловий коледж

Правознавство, Вінниця
Незакінчена вища, з 2011 по 2015 (3 роки 9 місяців)

Отримала диплом молодшого спеціаліста, за спеціальністю «Правознавство». Під час виробничо-навчальної практики успішно пройшла практику у Вінницькому Апеляційно-адміністративному суді.

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Робота в команді Граматично правильне мовлення

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Вересень 2015- червень 2017р., навчалась « Тернопільській академії народного господарства» де отримала диплом за фахом«Правознавство». Коли відбувалась реорганізація міліції на поліцію, проходила конкурс в місті Києві на патрульну поліцію, успішно здала тести на знання законодавства України, та знання логіки. Основна ціль: працювати відповідно до свого профілю та юридичного фаху, в державній структурі, отримувати задоволення від роботи та реалізувати свій професійний та власний потенціал. Особисті якості: Щира, амбіційна, вмію доводити розпочату справу до кінця, несу відповідальність за кінцевий результат, легко находжу спільну мову з людьми, цікавлюсь законодавством України, неухильно дотримуюсь основного Закону України, який має найвищу юридичну силу, тобто Конституція України.

Схожі кандидати

Юрист
Вінниця

Юрист
25000 грн, Вінниця

Юрист
Вінниця

Юрист, адвокат
40000 грн, Вінниця

Юрист
Вінниця, Дистанційно

Інспектор відділу кадрів, юрист
16000 грн, Вінниця, Золотоноша

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: