Резюме від 2 травня 2023

Оксана

Соціальний працівник, соц. педагог, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка (ТНПУ ім. В.Гнатюка).

Факультет педагогіки і психології, спеціальність «Соціальна робота»., Тернопіль
Вища, з 2016 по 2019 (3 роки 3 місяці)

Освіта:
– Вересень 2016 р. – червень 2018 р., Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка (ТНПУ ім. В.Гнатюка), факультет педагогіки і психології, спеціальність «Соціальна робота», диплом бакалавра (заочна форма навчання), професійна кваліфікація – соціальний працівник.
Тема бакалаврської роботи: «Система реабілітації дітей та молоді з особливими потребами».
– Вересень 2018 р. – грудень 2019 р., Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка, факультет педагогіки і психології, спеціальність «Соціальна робота», диплом магістра з відзнакою (денна форма навчання), професійна кваліфікація – фахівець із соціальної роботи, керівник закладу надання соціальних послуг у громаді.
Тема магістерської роботи: «Соціальна самотність у проблемному полі соціальної роботи».

Досвід практичної, науково-дослідної та громадської діяльності:
– Вересень 2017 р. (3 тижні) – Відділ сім'ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У ролі студента-практиканта вивчала досвід діяльності соціальних служб, виконувала завдання корекційно-реабілітаційної практики: здійснювала соціальну діагностику, планувала та здійснювала соціальний супровід проблемних сімей, проводила профілактично корекційні заняття у загальноосвітніх школах.
– Березень 2018 р. (3 тижні) – Тернопільський обласний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. У ролі студента-практиканта у межах професійно-орієнтованої практики працювала з дітьми з інвалідністю, допомагала в організації та проведенні навчально-розвивальних, корекційних занять.
– Грудень 2018 р. – участь в організації правозахисного заходу «Марафон написання листів» до Міжнародного дня прав людини під егідою Amnesty International. Подяка за співпрацю Amnesty International за внесок у проведення Марафону написання листів 2018 – глобальної правозахисної акції.
– Вересень 2019 р. – ГО «Об’єднання батьків дітей з Spina bifida та гідроцефалією «Сяйво духу» (тижневий сімейний табір соціальної активності на базі приватної садиби «Бабина стодола» в с. Рудка Тернопільської обл., Кременецького р-ну.). Працювала в якості волонтера з дітьми та їхніми батьками, брала активну участь у організації та проведенні в рамках табору майстер-класів, тренінгів, фізичних, творчих та дозвіллєвих заходів для дітей з інвалідністю та їхніх батьків.
– 18-19 квітня 2019 р. – участь у роботі VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Соціальна робота: виклики сьогодення», організованої кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи в Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка. На конференції презентувала зарубіжний досвід соціально-реабілітаційної роботи з людьми з інвалідністю, виступала з доповіддю на тему «Сутнісна характеристика соціальної самотності як актуальної проблеми соціальної роботи».

Додаткова інформація

– Червень 2019 р. – участь у VII Всеукраїнському дистанційному конкурсі студентських та учнівських наукових робіт із соціальної педагогіки та соціальної роботи у номінації «Наукові роботи на соціальну тематику» з темою «Система реабілітації дітей та молоді з інвалідністю».
– Листопад 2019 р. – у рамках виконання завдань переддипломної практики здійснювала діагностичне дослідження проблеми соціальної самотності на базі Байковецької об’єднаної територіальної громади серед мешканців похилого віку сіл Соборне і Чернелів Руський. Результати дослідження представлені у магістерській роботі.
Особисті та професійні якості: Маю організаторські здібності, швидко навчаюсь, компетентна, відповідальна, креативна, комунікабельна, охайна. Активна життєва позиція. Відсутні шкідливі звички. Можливість відряджень.
Додаткові навички :
– вміння знаходити індивідуальний підхід до дітей та дорослих; досвід проведення тренінгів; володію навичками проведення соціальної, психологічної, педагогічної, професійної реабілітації;
– ознайомлена з методиками соціально-педагогічної та психологічної діагностики, корекційно-реабілітаційної роботи;
– знання ПК на рівні користувача (Word ). навички оперативного пошуку інформації в мережі Інтернет.
Мови: українська – рідна, російська – вільно, англійська – початковий рівень.
Персональні дані:
Одружена, виховую 2 дітей.
Рекомендації:
Лещук Галина Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи ТНПУ ім. В.Гнатюка.
Олексюк Наталія Степанівна, доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи ТНПУ ім. В.Гнатюка.
Поліщук Віра Аркадіївна, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи ТНПУ ім. В.Гнатюка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: