Резюме від 1 травня 2024 PRO

Лариса

Регіональний менеджер, КАМ по роботі з ключовими клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний менеджер Волинська,Рівненська та Львівська обл.

з 08.2016 по 01.2020 (3 роки 5 місяців)
Невідома, Луцк (RX напрямок уро-гінекологічний та гастро-терапевтичний профіль)

Пошук та навчання нових МП.Навчання ,розвиток та мотивація всіх медичних представників.В команді 9 МП.Забезпечення та реалізація маркетингової стратегії компанії шляхом організації ефективної роботи кожного медичного представника індивідуально та команди в цілому ( управління,планування,постановка задач, контроль роботи,коучинг,наставничество,оцінка результатів,мотивація команди). Ведення переговорів з ключовими клієнтами( лікарями ЛПУ,менеджерами аптечних сіток,дистриб’юторами,обласними спеціалістами , ОЛ лідерами).Встановлення та підтримка лояльних відносин з клієнтами на довготривалий період.Моніторинг та аналіз фармацевтичного ринку.Управління продажами на території ( планування,аналіз продаж,збільшення клієнтської бази ).Ведення звітності.Організація та участь в конференціях,семінарах,круглих столах.

Медичний представник RX напрямок уро-гінекологічний,гастро-терапевтичний напрямок

з 12.2007 по 08.2016 (8 років 8 місяців)
Невідома, м.Луцьк (Фармація)

Візити до лікарів та в аптеки. Вміння працювати за SMART,SPINтехнологією продаж.Контроль продаж препаратів в аптеках та призначення лікарями.Проведення презентацій,круглих столів,участь та організація конференцій .Розширення клієнтської бази,залучення нових клієнтів. Планування та аналіз ринку.Участь у тренінгах, онлайнвебінарах. Виконання плану продаж.Аналіз ринку та конкурентів.
Успішне виведення на ринок 12 нових препаратів.Збільшення продаж на 200% в Рівненські та Волинській обл. Постійний переможець в номінації - найкращий представник року, та МП прорив року.Постійне виконання плану 100%-120%.Форманняклієнської бази в Рівненській та Волинській обл.Завдякі комунікабельності встановлені довготривалі лояльні відносини з лікарями ,менеджерами аптечних мереж.

Освіта

Ківерцівське медичне училище

Сестра медична, Луцк
Середня спеціальна, з 1987 по 1990 (2 роки 11 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Цілеспрямована, відповідальна, аналітичний склад розуму,комунікабельна,наполеглива, стресостійка ,чесна, трудолюбива ,активна життєва позиція ,позитивна ,вміння досягати поставленої цілі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: