Резюме від 24 вересня 2021 PRO

Артем

Комерційний директор, начальник відділу МТЗ, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 05.2020 по нині (4 роки 1 місяць)
ТОВ "АРТКОМПЛЕКТ", Кам'янське (Пошук, підбір та реалізація електрообладнання, участь у промислових тендерах на постачання електрообладнання)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; договірна робота; пошук, підбір і реалізація електрообладнання (кабельно-провідникова, світлотехнічна, низьковольтна продукція, тощо)

Комерційний директор

з 10.2013 по 01.2020 (6 років 3 місяці)
ТОВ "ВТК "Техпром", Київ (Виробництво, реалізація метизної продукції; реалізація продукції вагонобудування; реалізація електрообладнання)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; пошук, розробка і освоєння виробництва комплектуючих для вантажних ж / д вагонів; освоєння виробництва дроту діаметром 1-6 мм на власних потужностях з оцинкуванням; просування і продаж продукції власного виробництва; договірна робота; пошук і реалізація замовлень на механічну збірку і обробку різних комплектуючих; пошук і реалізація комплектуючих для вантажних ж / д вагонів; пошук і реалізація електрообладнання (кабельно-провідникова, світлотехнічна та низьковольтна продукція)

Комерційний директор

з 06.2013 по 10.2013 (4 місяці)
ПАТ "Синельниківський ресорний завод", Синельникове (виробництво ресор, механічна обробка і виготовлення металоконструкцій під замовлення)

Управління та контроль за забезпеченням виробництва на заводі товарно-матеріальними цінностями; набір портфеля замовлень, формування бюджету реалізації і безпосередньо контроль і організація реалізації готової продукції заводу. У підпорядкуванні: ВМТП, Відділ відвантажень (продажів), Транспортний ділянка.

Комерційний директор

з 03.2010 по 06.2013 (3 роки 3 місяці)
ТОВ "ВТК "Техпром", Київ (Виробництво метизної продукції і реалізація продукції вагонобудування)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; пошук, розробка і освоєння виробництва комплектуючих для вантажних ж / д вагонів; освоєння виробництва дроту діаметром 1-6 мм на власних потужностях з оцинкуванням; просування і продаж продукції власного виробництва; договірна робота; пошук і реалізація замовлень на механічну збірку і обробку різних комплектуючих; пошук і реалізація комплектуючих для вантажних ж / д вагонів.

Директор з продажів

з 01.2009 по 02.2010 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Фабрика метизів", Київ (Виробництво метизної продукції, механічна обробка)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; освоєння виробництва дроту діаметром 1-6 мм на власних потужностях; просування і продаж продукції власного виробництва; договірна робота; пошук і реалізація замовлень на механічну збірку і обробку різних комплектуючих.

Заступник генерального директора з комерційних питань

з 03.2008 по 04.2008 (1 місяць)
ВАТ "Полтавхіммаш", Полтава (Виробництво вантажних ж / д вагонів і ємностей для хімічної промисловості)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; контроль і забезпечення ТМЦ заводу; безпосереднє управління трьома службами (Відділ матеріально-технічного забезпечення; Транспортний цех; Складське господарство)

Заступник директора з комерційних питань

з 03.2006 по 11.2007 (1 рік 8 місяців)
Металургійне підприємство "Дніпродзержинський сталеливарний завод", Кам'янське (промислове виробництво запасних частин для вантажних ж / д вагонів, виливків з чорного металу для різних галузей машинобудування)

управління і контроль за забезпеченням виробництва на заводі товарно-матеріальними цінностями; набір портфеля замовлень, формування бюджету реалізації і безпосередньо контроль і організація реалізації готової продукції заводу. За період роботи на даному підприємстві обсяг виробництва і реалізації збільшився в 2,5 рази в натуральному вираженні і в 3 рази у вартісному вираженні за рахунок як нарощування потужностей заводу, так і за рахунок збільшення обсягів реалізації. Рентабельність підприємства зросла в 4-5 разів.

Начальник Відділу договірної і комерційної роботи

з 04.2005 по 03.2006 (11 місяців)
ЗАТ "ТК Дніпровагонмаш", Кам'янське (консалтингові послуги на промисловому виробництві)

Контроль за надходженням ТМЦ, консалтингові послуги, ведення договірної роботи, продаж готової продукції та ТМЦ.
Основна функція: перевірка всіх договорів, що укладаються промисловим підприємством ПАТ "Дніпровагонмаш", перевірка і прийняття рішення при узгодженні закупівель і оплат ТМЦ, послуг та ін., Аналіз цін, умов оплати і поставки. Повна перевірка і контроль реєстрів поставок і платежів аж до перевірки розрахунків технічних норм витрати. Тендерна відпрацювання закуповуваних ТМЦ та послуг.

Заступник начальника відділу договірної та комерційної роботи

з 01.2005 по 04.2005 (3 місяці)
ЗАТ "ТК Дніпровагонмаш", Кам'янське (консалтингові послуги, забезпечення ТМЦ та продаж готової продукції)

Контроль за надходженням ТМЦ, консалтингові послуги, ведення договірної роботи. Основна функція: перевірка всіх договорів, що укладаються промисловим підприємством ПАТ "Дніпровагонмаш", перевірка і прийняття рішення при узгодженні закупівель і оплат ТМЦ, послуг та ін., Аналіз цін, умов оплати і поставки. Повна перевірка і контроль реєстрів поставок і платежів аж до перевірки розрахунків технічних норм витрати. Тендерна відпрацювання закуповуваних ТМЦ та послуг.

Економіст

з 01.2003 по 01.2005 (2 роки)
ЗАТ "ТК Дніпровагонмаш", Кам'янське (торгівля б / у ж / д вантажними вагонами і комплектуючими)

Операції з купівлі / продажу б / у вантажних вагонів, комплектуючих до них.

Освіта

Дніпродзержинський державний технічний університет

Економічний, менеджмент організацій., Кам'янське
Вища, з 1998 по 2004 (5 років 9 місяців)

Отримав кваліфікацію спеціаліста з менеджменту, економіки і маркетингу. Диплом з відзнакою. Денна форма навчання.
Закінчив з відзнакою магістратуру Дніпродзержинського державного технічного університету і отримав диплом магістра економіки, менеджменту і маркетингу

Додаткова освіта та сертифікати

Днепропетровский центр послеприватизационной поддержки предприятий

2004, 3 місяці

Знання і навички

MS Office Пользователь Internet Користувач Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Шатило Юрій Олексійович

Шатило Юрій Олексійович

Директор, ТОВ "ВТК "Техпром"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Основні характеристики: комунікабельність, ініціативність, цілеспрямованість, працездатність, прагнення до зростання, пунктуальність, без шкідливих звичок

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: