Резюме від 14 травня 2022

Регина

Викладач-репетитор англійської мови, дизайнер поліграфії, маркетолог, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Костянтинівка (Донецька обл.)
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст з методів розширення ринків збуту (маркетолог)

з 07.2010 по нині (13 років 10 місяців)
ООО "Мегатекс", Костянтинівка (виробництво та продаж акумуляторних батарей для авто)

знання іноземних мов, організація участі компанії в зарубіжних виставках, дизайн и розробка ідей для рекламно-поліграфічної продукції етикетки, флаери, листівки, буклети, журнали, календарна продукция, обробка фотографій, блокноти, пакети) та сувенірної продукції; організація зустрічей иноземних дилерів, ведення ділової переписки з иноземними партнерами, аналіз конкурентів, ведение отчётов по рекламациям, ведение класификатора готовой продукции, разработка ребрендинга готовой продукции, робота в програмах Excel, Word, Power Point, 1C, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, InDesign. Вміння організовувати, вміння працювати у команді, вміння самостійно принімати рішення, вміння розставляти пріорітети,

Освіта

Горлівський державний педагогічний інститут іноземних мов (бакалавр, спеціаліст) та Донецький національний університет (магістр)

Англійської мови (вчитель англійської та німецької мови та зарубіжної літератури літератури); мова та англійська література (магістр англійської мови та літератури, викладача англійської, німецької мов та літератур у вищих навчальних закладах, Горлівка та Донецьк
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 9 місяців)

вчилася залюбки, старанно, сама завжди здавала всі іспити, відмінно проходила педагогічну практику, як у школі, так і в літніх таборах для дітей, брала участь у студентському житті института. Закінчила курс по Business English (Advanced level) - 200 (аудиторних занять).

Додаткова освіта та сертифікати

Горлівський педагогічний інститут іноземних мов (курс бізнес англійської мови) 2007-2008, 2 роки; компьютерна академія "ШАГ"

з 2020 - нині

художня школа мистецтв

з 1998 , 5 років

музична школа (гітара)

з 1997, 5 років

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator MS Excel MS Word MS PowerPoint Figma Adobe Навички ділового спілкування, ділової переписки Навички работи в программах в в Adobe Photoshop/ Illustrator.. Знання іноземних мов (англійська та німецька)

Знання мов

  • Англійська — вільно
  • Німецька — вільно
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: