Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Мария

Психолог, помощник юриста, администратор стоматологии, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча справами

з 06.2021 по 03.2023 (1 рік 9 місяців)
Platinum clinic, Дніпро (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Починала роботу з посади молодшого адміністратора, була підвищена до головного адміністратора, а потім - до керуючої справами клініки. За час своєї роботи керувала штатом з 25 осіб, займалася договірною роботою, бухгалтерією та вирішенням нагальних потреб клініки та персоналу. В період активних бойових дій була однією з тих, хто працював попри всі обставини і під час обстрілів.

Освіта

Университет традиционной и нетрадиционной медицины

Стоматология, Дніпро
Незакінчена вища, з 2022 по 2027 (5 років)

Обучаюсь на первом курсе стоматологического факультета. Имею опыт работы асистентом стоматолога (6 месяцев).

ДДУВС

Днепр
Середня, з 2018 по 2022 (4 роки)

Обучалась заочно, была старостой потока. Приобрела навыки составления базовой отчетной документации и ведения договорной работы, начиная с общения с поставщиками, заканчивая заклюсением договоров на выгодных условиях.

ДНУ Олеся Гончара

Днепр
Середня, з 2017 по 2021 (4 роки)

Обучалась очно, приобрела навыки корректного общения с конфликтными людьми, проведния психологических тренингов, общения с детьми, в том числе теми, что имеют определенные особенности развития.

Знання і навички

Работа в Word и Power Point

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Маю досвід роботи в адмініструванні та управлінні персоналом. Віддаюся роботі повністю, легко та швидко знаходжу підхід до людей, вирішую конфліктні ситуації. Добре орієнтуюся у медицинських термінах і вмію доречно ними користуватися. Знайома з кассовою грамотністю, маю звичку раціонально розподіляти час та швидко виконувати поставлені завдання. Зацікавлена в роботі, що дає можливість не тільки добре заробляти, а й розвиватися інтелектуально. Поважаю свій час і час оточуючих, тож наполягаю на чіткому розмежування роботи та особистого життя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: