Резюме від 24 січня 2024

Алена

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Дистанційно, Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний державний виконавець

з 07.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
ВПВР УЗПВР у Миколаївській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Миколаїв (Державні організації)

Юрисконсульт

з 08.2015 по 03.2020 (4 роки 7 місяців)
ПАТ Дельта Банк, Николаев (Фінанси, банки, страхування)

Сопровождение исполнительного производства, принудительное взыскание долгов, опись и реализация имущества должника, представление интересов банка в суде

Юрист

з 08.2015 по 07.2021 (5 років 11 місяців)
Частная практика, Николаев (Юриспруденція)

Консультации юридических и физических лиц по вопросам договорного права: подготовка проектов договоров купли-продажи, аренды, поставки, оказания услуг, подряда и т.п.
Проведение претензионно-исковой работы: подготовка гражданских, хозяйственных исков, написание претензий, ведение деловой переписки
Консультации физических лиц по вопросам трудового, гражданского, семейного права.

Додаткова інформація

Резюме

Максімова Олена Олександрівна, 02.07.1983 р.н.,

Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта вища за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація юрист. В 2009 році закінчила Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренко

Загальний стаж роботи в юридичній галузі
- 15 років

01.02.2005 року - 01.07.2008 року – ТОВ «Легіон». Посада - юрисконсульт. До основних функціональних обов’язків входило представництво інтересів підприємства в судах і державних органах, підготовка та аналіз договорів, ведення претензійної роботи, забезпечення дотримання трудового законодавства, підготовка та здача звітів.

З 01.10.2008 року по 01.07.2010 року – державний виконавець в Корабельному ВДВС ММУЮ.

З 01.07.2010 року по 11.04.2013 року – старший державний виконавець в Центральному ВДВС ММУЮ .

З 11.04.2013 року по 20.08.2014 – головний державний виконавець Центрального ВДВС ММУЮ.

До основних функціональних обов’язків входило забезпечення повного та своєчасного виконання рішення суду, здійснення виконавчого провадження, виконання доручень керівництва, підготовка звітів, розробка проектів відповідей на скарги та звернення сторін виконавчого провадження, підготовка документів на примусову реалізацію майна боржника, накладання арешту на майно боржника, проведення опису майна боржника, співпраця з УДАІ УМВС України в Миколаївській обл., ОАДБ УМВС України в Миколаївській обл., представництво інтересів Корабельного ВДВС ММУЮ, Центрального ВДВС ММУЮ в судах загальної юрисдикції, а також в адміністративних та господарських судах, підготовка апеляційних та касаційних скарг в рамках цивільного, адміністративного та господарського процесів. Основні категорії справ, які знаходились на виконанні, – стягнення заборгованості з юридичних та фізичних осіб, виконання зобов’язань немайнового характеру, а також стягнення заборгованості по заробітній платі

З 20.08.2014 по 06.05.2015 – заступник начальника Центрального ВДВС ММУЮ

До основних функціональних обов’язків входило забезпечення повного та своєчасного виконання рішення суду, здійснення виконавчого провадження відносно конфіскації предметів порушення митних правил, виконання доручень керівництва, підготовка звітності для Департаменту ДВС та консолідація статистичної інформації по відділу, підготовка відповідей на скарги та звернення сторін виконавчого провадження, звернення стягнення на майно боржника, підготовка документів на примусову реалізацію майна боржника, підготовка необхідних документів у випадку реалізації в примусовому порядку рухомого та нерухомого майна боржника, представництво інтересів .

З 06.05.2015 по серпень 2015 року – провідний спеціаліст відділу кадрової роботи та державної служби Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області.

Серпень 2015 року по березень 2020 року – юрисконсульт по роботі з державною виконавчою службою Миколаївського регіону Департаменту по роботі з державною виконавчою службою та супроводження справ про банкрутство ПАТ «Дельта Банк».
До основних функціональних обов’язків входить: представництво інтересів банку в судах, органах державної виконавчої служби, інших державних органів, ведення претензійно-позовної роботи, проведення роботи безпосередньо із проблемними позичальниками з питання погашення заборгованості, реструктуризації або добровільної реалізації заставного майна, підготовка документів для відкриття виконавчого провадження із подальшим контролем виконання рішення в примусовому порядку, проведення опису та вилучення майна боржника, організація розшуку позичальників та заставного майна та ін.

З серпня 2015 року по липень 2021 року – приватна юридична практика, а саме: надання консультацій юридичним та фізичним особам з питань договірних відносин, підготовка договорів (оренда, купівля-продаж, поставка, надання послуг, підряд та ін.), представництво інтересів у відносинах з нотаріусами, державними реєстраторами, підготовка позовних заяв в цивільному, господарському та адміністративному процесах, надання консультацій та представництво інтересів в сімейних та трудових правовідносинах.

За успішне та сумлінне виконання своїх службових обов’язків, високий професіоналізм та значні досягнення в роботі неодноразово нагороджувалась подяками та грамотами в томи числі від імені міністра юстиції України Павла Петренко.

Додаткова інформація:

Вільно володію ком’ютером та програмами: Word, Exel, Ліга:Закон.

Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, грамотна мова, логічне мислення, аналітичні здібності, доброзичливість, націленість на результат, організованість.

Схожі кандидати

Помічник адвоката, нотаріуса, юрист
Дистанційно

Юрист, юрисконсульт
Одеса, Інші країни, Дистанційно

Помічник юриста
Дистанційно

Начальник юридичного відділу, старший юрист
Київ, Дистанційно

Юрист, помічник юриста
Київ, Чернігів, Дистанційно

Юрисконсульт
Полтава, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: