Резюме від 16 лютого 2023 PRO

Юлія

Юрисконсульт, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 11.2016 по 11.2022 (6 років)
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків), Сєвєродонецьк (Державні організації)

Виконання роботи, пов’язаної із забезпеченням діяльності у сфері державної реєстрації юридичних осіб, статутів територіальних громад. Здійснення правової експертизи документів, складання правових висновків. Участь у розробці статутів юридичних осіб. Офіційно-ділове листування. Надання консультацій громадянам з правових питань.

Провідний юрисконсульт

з 07.2016 по 11.2016 (4 місяці)
ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЛУГАНСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ", Сєвєродонецьк (Освіта, наука)

Розробка документів правового характеру. Участь у роботі з укладення та проведення правової експертизи цивільно-правових договорів, господарських договорів, договорів оренди. Здійснення претензійної роботи. Участь у розробці колективного договору, членкиня тендерного комітету.

Юрисконсульт

з 07.2015 по 07.2016 (1 рік)
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "РУБІЖАНСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА" РУБІЖАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, Рубіжне (Послуги для населення та бізнесу)

Правовий аналіз господарських договорів, розгляд питань про дебіторську і кредиторську заборгованість підприємства, претензійна робота. Представництво інтересів підприємства в органах державної влади та місцевого самоврядування, судах всіх рівнів. Надання консультацій працівникам підприємства з питань чинного законодавства.

Старший державний виконавець

з 03.2010 по 07.2015 (5 років 4 місяці)
Відділ державної виконавчої служби Рубіжанського міського управління юстиції у Луганській області, Рубіжне (Державні організації)

Здійснення заходів примусового виконання рішень у спосіб та в порядку, які встановлені виконавчими документами і законодавством. Розгляд в установлені законом строки заяв сторін, інших учасників виконавчого провадження. Участь в судових засіданнях. Забезпечення офіційно-ділового листування. Вміння вирішувати конфліктні ситуації

Освіта

ЛУГАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ ІМЕНІ Е.О. ДІДОРЕНКА

Правознавство, Луганск
Вища, з 2005 по 2009 (4 роки)

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Ведення переговорів Навички ведення договірної та претензійно-позовної роботи. Представлення інтересів підприємства (орган) в різних інстанціях Ведення ділової переписки (листування)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Цілеспрямована, уважна, легко навчаюсь, ініціативна, порядна, вмію працювати у команді. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Юрист
Рівне

Юрисконсульт
Рівне

Молодший юрист
Рівне, Житомир, Дистанційно

Юрист
Рівне, Тернопіль , ще 2 міста

Юрист
Рівне, Дистанційно

Юрисконсульт
Рівне

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: