Резюме від 22 лютого 2023

Олексій

Кухар-кондитер веганської кухні, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар-кондитер

з 08.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
ТОВ»СЛОУ ФУДЗ», Київ (Виготовлення веганських кондитерських виробів)

приготування веганських страв та десертів. Робота з технологічними картами. Контроль якості готової продукції.

Кухар веганської кухні

з 04.2020 по 08.2021 (1 рік 4 місяці)
Bakhirka Apparel, Київ (Виготовлення та продаж одягу та аксесуарів.)

Приготування веганських страв та десертів. Розробка меню. Підбір та закупівля продуктів. Ведення звітності.

Шеф-кухар вегатеріанської кухні

з 05.2019 по 04.2020 (11 місяців)
Школа саморозвитку, Київ (треніннги собистого розвитку)

Приготування страв, десертів вегетаріанської та веганської кухні. Розробка меню. Закупівля продуктів. Організація та обслуговування заходів.

Шеф-кондитер

з 03.2017 по 05.2019 (2 роки 2 місяці)
Студія Gingery, Київ (Виготовлення пряників та тортів ручної роботи.)

Організація робочого процесу. Робота із замовниками. Закупівля необхідних товарів. Доставка готових виробів. Виготовлення пряників та тортів ручної роботи.

Кухар

з 04.2016 по 03.2017 (11 місяців)
Ресторан Almondo, Київ (виробничо-торговельна діяльність)

Приготування страв з технологічними картами. Оформлення готових страв.

Приватний кухар

з 09.2015 по 05.2016 (8 місяців)
Приватний кухар, Київ (Організація банкетів та заходів)

організація обслуговування банкетів і заходів. Закупівля необхідних товарів. Робота з замовниками. Доставка готової продукції.

Постачальник

з 05.2014 по 09.2015 (1 рік 4 місяці)
Natural cheeses, Київ (Постачання товарів до ресторанів)

Організація закупівель товарів та їх доставки. Контроль над рівнем товарного запасу. Введення звітності
Робота із замовниками, узгодження та координація поставок, взаєморозрахунки.

Приватний кухар

з 11.2001 по 05.2014 (12 років 6 місяців)
Київський ювелірний завод, Київ (Виготовлення та продаж ювелірних виробів)

Приготування страв європейської та української кухні. Приготування дитячого та дієтичного меню. Приготування десертів та кондитерських виробів. Організація та обслуговування банкетів та виїзних заходів. Розробка та складання меню. Закупівля товарів.

Кухар

з 09.1999 по 11.2001 (2 роки 2 місяці)
Ресторан «Славутич», Київ (виробництво, продаж і організація споживання продукції власного виробництва і закупівля товарів, організація дозвілля споживачів)

Приготування та видача готових страв гарячого цеху.
Старший кухар гарячого цеху.

Додаткова інформація

Резюме

Колбасинський Олексій Володимирович
Дата народження: 16.10.1979р.
Вік: 43 роки
Адреса: м. Київ, Голосіївський район, вул. Антоновича 112, кв. 49.
Контактний тел .: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи: 23 роки.
Водійський стаж: 20 років.



Освіта:

2001-2003р. - Київський національний торгівельно-економічний університет. Спеціальність - інженер-технолог громадського харчування.
1996-1999р. - Київський технікум громадського харчування. Спеціальність - інженер-технолог громадського харчування.


Досвід роботи:

08.2021-теперішній час – кухар-кондитер веганської кухні, компанія Yaro.
Діяльність: приготування веганських страв та десертів. Робота з технологічними картами. Контроль якості готової продукції.
04.2020-08.2021р. – приватний кухар веганської кухні, компанія Bakhirka Apparel
Діяльність: приготування веганських страв та десертів. Розробка індивідуальних раціонів харчування. Підбір та закупівля товарів. Організація та обслуговування заходів. Введення звітності.
05.2019-04.2020р. - шеф-кухар вегетаріанської кухні (Школа саморозвитку).
Діяльність: приготування страв вегетаріанської і веганскої кухні. Розробка меню. Закупівля товарів. Організація та обслуговування заходів.
03.2017-05.2019р. – шеф-кондитер, студія Gingery.
Діяльність: приготування печива та тортів. Організація робочого процесу студії. Робота з замовниками. Закупівля необхідних товарів. Контроль товарного запасу. Контроль якості готової продукції.
04.2016-03.2017р. - кухар, ресторан Almondo.
Діяльність: приготування страв за технологічними картами. Оформлення готових страв. Дотримання стандартів якості.
09.2015-05.2016р. - приватний кухар.
Діяльність: організація обслуговування банкетів і заходів. Закупівля необхідних товарів. Робота з замовниками. Доставка готової продукції.
05.2014-09.2015р. - постачальник товарів (сирів) в ресторани, компанія Natural cheeses.
Діяльність: організаціязакупівлі товарів та їх доставки. Контроль за рівнем товарного запасу.
Робота з замовниками, узгодження і координація поставок, взаєморозрахунки.
11.2001-05.2014р. - приватний кухар (КЮЗ, VIP сім'я).
Діяльність: приготування страв європейської та української кухні. Приготування дитячого і дієтичного меню. Розробка і складання меню. Закупівля товарів. Організація і обслуговування банкетів та виїзних заходів.
09.1999-11.2001р. - кухар гарячого цеху, ресторан « Славутич».
Діяльність: приготування і видача в зал основних гарячих страв.




Професійні навички:
Приготування страв вегетаріанської і веганскої кухні.
Приготування страв європейської та української кухні.
Розробка і складання меню.
Організація та обслуговування заходів.
Організація робочого процесу.
Організація закупівлі товарів та їх доставки.
Контроль за рівнем товарного запасу.
Робота з замовниками, узгодження і координація поставок, взаєморозрахунки.
Контроль якості готової продукції.
Водійський стаж, категорії B – 20 років.

Особисті якості:
Відповідальність, оперативність, акуратність, порядність, грамотність, дипломатичність, комунікабельність, оптимізм, ініціативність. Веду активний і здоровий спосіб життя, не маю шкідливих звичок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: