Резюме від 18 березня 2024

Олеся

Помощник юриста, адвоката, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Секретарь судебного заседания, Менеджер по кредитованию

з 07.2016 по 06.2022 (5 років 11 місяців)
Амур-нижньрдніпровський районний суд, А-Банк(м.Одеса), Сучасні фінансові рішення (м. Дніпро), Днепр (Юриспруденція)

Добросовісна, працелюбна, швидко навчаюсь новим здібностям.
3 2016-2018 працювала в Амур Нижньодніпровському районному суді м. Дніпропетровська, на посаді Оператора комп'ютерного набору, фактично виконуючи обов'язки Секретаря судового засідання. Після закінчення строку судових повноважень судді, працювала вцивільній канцелярії фактично Секретарем суду. 3 2018-2019 року працювала в банківській сфері, а саме: Абанк у м.Одеса) та кредитним брокером в торгівельній мережі «Фокстоот» від фінансово компанії, звідки и пішла у декретну відпустку. В період з 2020-2022р перебувала у декреті, після працювала помічником юриста, але з початком повномасштабного вторгнення, компанія закрилась.
Освіта бакалавр на факультеті «Право» у Київській Національній академії внутрішніх справ м. Кива. Закінчила академію у 2021р
Шукаю роботу, звʼязану з юридичною діяльністю, є навички: підготовка матеріалів для подання до суду, виконавчі документи та заяви на видачу виконавчих листів, рішень, складати запити або відповідь на запити, адвокатські запити, вміння працювати з договорами,
працювати з ПК, робота з реєстром, написання заяв, клопотань, грамотна мова, вміння знаходити компроміси, вміння домовлятись Розгляну пропозиції: помічником адвоката, помічником юриста, судова влада, держ служба. Шукаю роботу звʼязану з юридичними навиками де знадобляться мої сильні комунікативні навички й здатність брати на себе відповідальність. На даний час розглядаю віддалену роботу , або на неповний тиждень 3-4р на тиждень (та додатково віддалено)

Освіта

Київська національна академія внутрішніх справ м. Київ

Право, Днепр
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: