• PRO

Ірина

Директор ресторану

Вид зайнятості:
повна
Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Обліковець в ресторан

з 11.2024 по нині (9 місяців)
Bar&breakfast community, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення внутрішнього обліку, касових операцій, проведення інвентаризацій, внесення первинної документації, проведення касових змін, нарахування заробітної плати, рух грошових коштів. Робота з програмою Syrve

Директор ресторану

з 06.2024 по 11.2024 (5 місяців)
Козацький, ресторан-паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка до відкриття другого закладу, запуск роботи закладу з нулю.
Оформлення всієї документації до відкриття нового закладу, комунальні послуги, режими роботи, відкриття Фоп, внесення всієї первинної документації в програму, підбір персоналу та їх навчання, підписання договорів з постачальниками, оплата накладних, комплектування меню на платформі Choice.

Менеджер ресторану

з 08.2023 по 10.2024 (1 рік 2 місяці)
Козацький, ресторан-паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання та підбір персоналу, контроль якості продукції, інвентаризації, організація свят та підготовка до їх проведення, запуск власної доставки їжі ресторану на платформі Glovo, Bolt та Choice, оформлення документації з цими платформами та контроль роботи. Участь в розширенні закладу, прорахунок потрібного інвентарю. Нарахування заробітної плати та бонусів для працівників, декорування закладу відповідно до свят, доповнення винної карти, розробка меню сезонних напоїв разом з барменом, підготовка до літнього сезону тераси, проведення атестації працівників, проведення дегустацій. Створення посадових інструкцій щодо посад працівників. Робота зі зміною ФОП, підвищення договорів з постачальниками, робота в програмі Syrve.

Директор ресторану

з 09.2021 по 08.2023 (1 рік 11 місяців)
Ресторна Fugazzeta, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 08.2020 по 09.2021 (1 рік 1 місяць)
Технології розваг, ТОВ / Ferenc, hotel & restaurant, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 10.2019 по 07.2020 (9 місяців)
Ресторан Панорама, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, бронювання столиків, проведення та контроль заходів, інвентаризація продукції, контроль роботи персоналу, контролювання касової дисципліни.

Директор ресторану

з 04.2015 по 01.2019 (3 роки 9 місяців)
ТОВ МБМ- Поле, Винники (Готельно-ресторанний бізнес)

( Декретна відпустка з січня 2019 року) директор ресторан-пабу "The Pole" на території спорткомплексу МБМ, у місті Винники. Запуск роботи закладу з нуля ,оформлення договорів, співпраця з постачальниками, складання графіків персоналу, підбір та навчання працівників, проведення тренінгів, святкове оформлення до свят, зміна сезонного меню, контроль та налагодження господарської частини, замовлення продукції на усі підрозділи, ведення фінансової звітності, організація заходів, та ще багато іншого.

Адміністратор ресторану

з 12.2013 по 05.2015 (1 рік 5 місяців)
Готель Nobilis, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, бронювання столиків, проведення та контроль заходів, інвентаризація продукції та інвентарю, складання графіку персоналу, контролювання закриття зміни та касової дисципліни.

Бармен

з 02.2010 по 05.2015 (5 років 3 місяці)
Swiss Hotel, ресторан Valentino, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювати на посаді бармена ресторану "Valentino" при готелі "Швейцарський". Обслуговування гостей, дотримання касової дисципліни, замовлення та контроль продукції, навчання роботи нових працівників, бронювання столиків, інвентаризація.

Бармен

з 06.2009 по 02.2010 (8 місяців)
Citadel Inn, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей, дотримання касової дисципліни, замовлення та контроль продукції, навчання роботи нових працівників, інвентаризація.

Офіціант/бармен

з 10.2006 по 06.2009 (2 роки 8 місяців)
Split club, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей закладу, замовлення та контроль продукції на підрозділі,дотримання касової дисципліни.

Освіта

ЛНУ ім. Івана Франка

Журналістики, аудіовізуальна журналістика, Львів
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Управління рестораном Олександра Мусатова

2016

Mopisschool/ школа декораторів

2018

Знання і навички

  • Водійські права кат. B
  • Syrve
  • MS Excel
  • MS Word
  • R-Keeper
  • SERVIO
  • Організація заходів
  • Комунікабельність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Була членом учнівської організації, працювала волонтером з дітьми -інвалідами та сиротами, відвідувала курси по продуктивності роботи ресторану та школу декораторів.
Відповідальна, організована, чесна, щира, комунікабельна, захоплююсь святковою флористикою та декором.
При потребі можу надати контакти керівників для рекомендацій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: