Резюме від 9 травня 2024 PRO

Юрий

Інженер-технолог з виробництва борошна

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Дніпро, Київ, Львів, Миколаїв, Одеса, Харків, Херсон, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер технолог зберігання та переробки зерна, Технолог з розділення крохмалю та глютену, технолог з сушки та збагачення висівок

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
Кондитерская корпорация "Рошен", Борисполь (Харчова промисловість)

Модернізація ділянки млин для покращення якості продукції, запуск відділення сирого процесу з розділення борошна на крохмаль, глютен, пентозани, запуск ділянки збагачення та сушки висівок.

Головний технолог зберігання та переробки зерна

з 03.2019 по 06.2021 (2 роки 3 місяці)
ТОВ "ХМЕЛЬНИЦЬК-МЛИН", Хмельницький (Харчова промисловість)

Модернізація підприємства, зниження енерговитрат, покращення якості готової продукції

Майстер цеху - технолог

з 01.2014 по 05.2018 (4 роки 4 місяці)
ТОВ "Дніпромлин", Дніпро (Харчова промисловість)

Вдосконалення технологічної схеми ділянки чищення зерна

Майстер цеху

з 01.2011 по 01.2014 (3 роки)
КО "ПО ЯКХП", Ясинувата (Харчова промисловість)

Освіта

Одесская национальная академия пищевых технологий

Технология переработки зерна, Одеса
Вища, з 2007 по 2013 (5 років 8 місяців)

Знання і навички

AutoCAD Користувач 1С Неконфліктність Водійські права кат. B Читання креслень MS Outlook Пунктуальність MS Excel

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Чеська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: