Віталій

Керівник підприємства

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу.

з 05.2013 по нині (11 років 4 місяці)
ДП аеропорт Бориспіль, Бориспіль (Телекомунікації, зв'язок)

Організація та контроль діяльності відділів мтз регіональних підрозділів та контроль діяльності автотранспортних служб, а/п України. Підготовка документів та проведення електронних торгів, тендерів. Проведення закупівельних робіт. Складання та підписання договірних стосунків з контрагентами. Всебічний контроль складської роботи. Контроль якості ремонтних робіт та використання запасних частин, вузлів та агрегатів. Контроль списання техніки та матеріальних цінностей підприємства. Контроль за дотриманням водіями правил БДР, техніки безпеки та охорони праці на підприємстві. Комунікація з фіскальними та контролюючими органами, органами місцевого самоврядування та державними адміністраціями.

Директор сільськогосподарського підприємства

з 05.2005 по 01.2012 (6 років 8 місяців)
СТОВ "Тарасівка", Бориспіль (вирощування зернових, олійних та технічних культур, переробка та реалізація сг продукції. Тваринництво - вирощування, виробництво та реалізація продукції.)

Організація роботи та контроль діяльності сільськогосподарського підприємства. Розробка бізнес-плану, формування бюджету та його виконання. Забезпечення максимальної ефективності виробничого процесу на всіх його етапах, у всіх підрозділах
підприємства. Вирощування та реалізація всіх видів зернових, олійних та технічних культур. Органіація роботи тваринництва - вирощування поголів''я свиней(свинокомплекс). Виробництво та реалізація продукції власного виробництва. Комунікація з власниками земельних ділянок (паїв). Комунікація з органами місцевої влади, державними адміністраціями.

Директор цукрового заводу

з 06.1998 по 05.2005 (6 років 11 місяців)
ВАТ "Старинський цукровий завод". ТОВ "Старинський сільгоспкомбінат", Бориспіль (виробництво та реалізація продукції, переробка сировини. Вирощувуння цукрового буряка, зернових культур, сільськогосподарської продукції)

Організація та контроль діяльності підприємства. Розробка та виконання плану, формування бюджету. Виробництво та реалізація продукції власного виробництва. Робота з підприємствами постачальниками сировини, з власниками паїв. Комунікація з органами місцевого самоврядування та органами влади, держадміністраціями.

Інженер КСП

з 02.1991 по 04.1996 (5 років 2 місяці)
КСП "Україна", Бориспільський р-н (вирощування всіх видів зернових та технічних культур, переробка та реалізація сг продукції)

Організація та контроль діяльності сільськогосподарської техніки на виробництві. Складання бюджету для ремонту автотракторної техніки та обладнання. Організація ремонтних робіт агротехніки. Контроль якості ремонту та використання запасних частин, вузлів та агрегатів під час ремонту. Контроль виконання правил БДР робітниками підприємства, техніки безпеки та охорони праці на виробництві.

Освіта

К Д Е У

Ф-т економічний, економіка підприємства, Київ
Вища, з 1987 по 1993 (5 років 6 місяців)

Додаткова інформація

Стаж керівника(від нач.відділу, інженера - до керівника, директора підприємства)- 25 років.
Посвідчення водія: категорії - "А","В","С","Д","Е".
Власне авто.
Шкідливих звичок не маю. Не судимий. Під слідством не був.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: