Резюме від 5 червня 2024 PRO

Светлана

Бухгалтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Ізмаїл
Готовий працювати:
Дистанційно, Ізмаїл, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 11.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
ТОВ "Новоє врємя", Ізмаїл (Надання послуг спецтехніки)

Єдиний бухгалтер ТОВ загальна система з ПДВ. Формування, реєстрація, контроль податкових накладних, розблокування. Кадровий облік, нарахування зарплати. Формування звітності з ПДВ, заробітної плати, фінансова та статистична звітність. Первинна документація та інше.

Бухгалтер

з 07.2016 по нині (7 років 11 місяців)
ФОП Гаврилов В. С., Ізмаїл (Транспорт, логістика)

ФОП 2, 3 гр., загальна система з ПДВ, понад 20 осіб кадри. Кадровий облік, нарахування з/п та ін. виплат. Формування щомісячної та квартальної звітності з з/п, ПДВ. Прийом, витяг, реєстрація та контроль вхідних/вихідних податкових накладних, РК. Контроль взаєморозрахунків із контрагентами. Формування щомісячних звітів та таблиць для внутрішнього обліку. Списання матеріалів, палива. Первинна документація (рахунки, накладні, акти виконаних робіт), авансові звіти у національній та іноземній валютах. Клієнт банк, з/п проект, ЗЕД.

Бухгалтер

з 09.2015 по нині (8 років 9 місяців)
Ізмаїльська СЮН, Ізмаїл (Освіта, наука)

Облік ТМЦ, списання, основні ср-ва, звітність до контролюючих органів (відділ освіти, казначейство, податкові органи, ПФУ). Упорядкування балансу, річного кошторису, платежі через казначейство, кадровий облік (понад 20 чол.), нарахування зарплати та інших виплат (лікарняні, декретні, відпускні, за вислугу років та інших.).

Бухгалтер

з 09.2014 по 05.2015 (8 місяців)
ІЗТУІ Дунай-Пак, Ізмаїл (Виробництво виробів з лакованої жерсті, послуги давальницької переробки)

Авансові звіти, взаєморозрахунки з постачальниками, контроль та проведення прибуткових накладних, вхідний ПДВ, складання карт розкрою, списання ТМЦ згідно з нормами, договори з постачальниками, підготовка та складання звітності до органів Статистики.

Бухгалтер

з 07.2011 по 05.2014 (2 роки 10 місяців)
ФОП, Ізмаїл (Виробництво меблів під замовлення)

Облік та списання ТМЦ, нарахування з/п, організація обліку в 1С, у співпраці з програмістом, до індивідуальних потреб госп.діяльності та коректної взаємодії з іншими проф.програмами (малюнки проектів, карти розкрою, специфікації) та цехи з офісом в цілому. Ведення складу, контроль взаєморозрахунків із контрагентами, інвентаризації. Фінансова та податкова звітність.

Освіта

Ізмальскій технікум механізації і електрифікації та сільського господарства

Бухгалтерський облік, Измаил
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК MS Office Соната FreeZvit 1С:Бухгалтерія BAS Бухгалтерія Клієнт-Банк MS Excel Організованість

Додаткова інформація

Супровід ФОП 1, 2, 3 групи з ПДВ та без (звітність, контроль оплати податків, ПДВ, зарплата, кадрова документація, відкриття, закриття ФОП, перехід з групи на групу оподаткування). Невеликі ТОВ. Варіанти додаткової, часткової зайнятості, віддаленої роботи.
Активна життєва позиція, відповідальність, комунікабельність, уміння працювати на результат. Бажання розвитку та охоплення нових сфер діяльності

Схожі кандидати

Бухгалтер
Дистанційно

Бухгалтер
Дистанційно

Бухгалтер по первичной документации
20000 грн, Дистанційно

Головний бухгалтер
Київ, Дистанційно

Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера, фінансовий директор
40000 грн, Одеса

Бухгалтер
25000 грн, Харків, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: