Резюме від 23 травня 2024 PRO

Наталія

SEO-копірайтер, контент-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник завідувача кафедри управління з навчально-організаційних питань

з 10.2017 по 09.2019 (1 рік 11 місяців)
Сумський державний університет, Суми (менеджмент)

виконувати обов'язки завідувача кафедри у разі його відсутності; брати участь у поточному та перспективному плануванні роботи кафедри; брати участь у формуванні контингенту осіб, які навчаються на кафедрі; організовувати навчальну роботу на кафедрі; організовувати та здійснювати контроль за навчальним процесом в цілому; забезпечувати підготовку документації щодо організації навчального процесу; розподіляти навчальне навантаження на кафедрі; контролювати оформлення викладачами навчальної документації, виконання навчальних доручень; вживати заходів щодо удосконалення організації навчання; готувати звіти про роботу кафедри.

Голова профбюро навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького

з 10.2015 по 11.2017 (2 роки 1 місяць)
Сумський державний університет, Суми (менеджмент)

представлення і захист соціально-економічних прав та інтересів членів профбюро; проведення засідань профбюро; ведення документації; безпосередня участь в роботі профспілкового комітету; керівництво роботою профактиву; залучення членів профбюро до активної участі в житті організації; організація культурно-масових заходів; залучення членів профбюро до спортивно-масових заходів (спартакіада здоров'я, козацькі розваги тощо).

Доцент кафедри управління, науковий співробітник

з 12.2010 по нині (13 років 6 місяців)
Сумський державний університет, Сумы (Освіта, наука)

проведення всіх видів навчальних занять, організаційно-методичне забезпечення, здійснення міжнародної науково-освітньої діяльності, керівництво науковою роботою студентів, відповідальний виконавець науково-дослідної роботи, виконання обов'язків заступника завідувача кафедри, участь у семінарах та тренінгах, написання статей (у тому числі у високо рейтингових виданнях, SCOPUS) та тез доповідей на конференції, виконання обов'язків секретаря фахового журналу з економіки.
Основні досягнення: Сертифікат ECL Authorised Exam Centre (англійська мова), Рівень В2, диплом кандидата економічних наук, атестат доцента по кафедрі управління.

Освіта

Сумський державний університет

Магістр з менеджменту організацій, Сумы
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Coursera (Michigan State University), Курс: Structure: Building the Frame for Business Growth

2020, 4 тижні

Prometheus, Основи Web UI розробки

2020, 4 тижні

Coursera (University of Michigan), Курс: Introduction to HTML5

2020, 4 тижні

Тренінг: «Інструменти протидії корупції в руках громадянського суспільства на місцевому рівні – основа успішної реалізації держа

20-21 березня 2015 року

Тренінг: «Продукти Microsoft для організації дистанційного навчання»

2016 рік

Курс: «Користувач програмного забезпечення «ПАРУС-підприємство 7.40» CRM-модуль «Менеджмент і маркетинг» (Корпорація ПАРУС)»

2013

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Adobe Photoshop Email Internet Explorer Windows Opera Mozilla Firefox MS Access HTML Google Chrome WordPress Графічні редактори WordPad Веб-браузери JavaScript Управління персоналом PHP ABBYY FineReader MS Office Picture Manager Adobe Творчість Основи Web UI розробки Аналітичне обчислення

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Уміння працювати в команді, стратегічно мислити та планувати результат, креативність. Навички аналізу та вирішення проблем з мінімальними витратами. Вміння адаптуватися під нововведення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: