Резюме від 16 вересня 2020

Светлана

Адміністратор, бухгалтер, менеджер з адміністративної діяльності, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Дистанційно, Кам'янець-Подільський

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Місто: Кам'янець-Подільський

Дата народженння: 01.09.1986

Освіта: 2003-2007 - Кам'янець-Подільський університет ім.Огієнка, фізико-матиматичний факультет, Інформатика.Прикладна математика

2012-2015 — Національний університет податкової служби, України, Облік і аудит

Мова: українська/російська

Навички: вільне володіння ПК та інтернетом, 1С, Directum, MEDok,
пакетами Microsoft Office, OpenOffice, Adobe Photoshop

Досвід роботи

1) Робота з клієнтською базою, продаж послуг та продуктів корпоративним клієнтам, відкриття особових та карткових рахунків юридичним особам, підпис та оформлення договорів на банківське обслуговування, підпис та оформлення договорів на відкриття зарплатного проекту, оформлення та супровід корпоративних карток, обслуговування розрахункових рахунків та зарплатних проектів бюджетних організацій, оформлення паливних карток, збір і перевірка документів, консультування при оформленні та написанні заяв та ін.

2007-2016 ПриватБанк, менеджер з обслуговування корпоративних клієнтів

2) Розробка реклами: білборд, банер, сітілайт, оформлення вітрин, вивісок, флаєрів, буклетів, листівок, календариків, візиток, логотипів, пошук тематичних картинок, обробка фото і.т.п.

2011-2013 ПП “РА-Плюс”, дизайнер реклами та розробник макетів

3) Наповнення сайту контентом, копірайтинг та рерайтинг тексту, пошук інформації, обробка фото, тематичних картинок, підгін під відповідні параметри.

2015 — 2016 Подільський державний аграрно-технічний університет, адміністратор сайту http://www.pdatu.edu.ua/

4) Ведення поточних документів, підготовка договорів, контрактів, заявок на перевезення на підпис директору, пошук інформації, ведення кадрових документів та їх облік, оформлення наказів по кадрам (на прийняття, звільнення, переміщення, надання відпустку та надання іншого дня відпочинку), особових справ, ведення обліку та заповнення трудових книжок, складання річного графіка відпусток на підприємстві, збір і перевірка документів, облік страхових полюсів та медичних довідок. Оформлення трудових договорів, договорів про матеріальну відповідальність, посадові інструкції. Ведення вхідної/вихідної поштової, паперової та електронної, кореспонденції. Збір необхідних документів для подачі на відкриття робочої візи. Подача документів на електронну карту водія, зчитування тахографів та електронних карт водія. Подача інформації по водіях на http://www.zoll.de/ та облік їх робочого часу за кордоном. Збір, подача документів на оформлення книжок ЄКМТ, оформлення TIR-Carnet

2016- 2019 ТОВ “БАРС”, секретар керівника

5)Заповнення сайту контентом у різних адмінках (WordPress, OpenCart, Битрикс24, Joomla, та ін), копірайтинг та рерайтинг унікальних текстів, пошук, аналіз та збір необхідної, тематичної інформації, пошук та редагування тематичних фото та картинок

2016-контент-менеджер

6)Ведення первинної бухгалтерської документації. Обмін та вчасний збір підписаних документів з контрагентами
7)Заповнення карток клієнтів в базі 1С, оформлення договорів та пакету документів до них (кредит, кредит з поруками, предоплатний, договір відповідального зберігання), специфікацій, формування рахунків, видаткових накладних, накладних коригування, ТТН в 1С. Підпис та обмін з контрагентами договорів, специфікацій, видаткових накладних, накладних на коригування в MEDok за допомогою токенів.
8)Розрахунок дебіторської заборгованості, розрахунок процентів по кредитуванню.
9)Написання та запуск службових записок в програмі електронного документообігу DIRECTUM
10) Оформлення кадрових документів, документів по відрядженнях

2019- 2020 ТОВ “ТД” Агросфера”, менеджер з адміністративної діяльності



e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: