Резюме від 1 липня 2023 PRO

Артур

Су-шеф, кухар-універсал, майстер (піца, суші, хоспер, джоспер, гриль, мангал), 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар універсал

з 10.2021 по 11.2021 (1 місяць)
Lunitsa Space, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал
- Приготування страв основного меню закладу відповідно до технологічних карток.
- Приготування НФ основого меню відповідно до технологічних карток.
- Контроль якості зберігання продукції гарячого та холодних процесів.
- Ведення списання та переобліку продукції.
- Приготування їжі на штат.
Паралельна підробітка з основною роботою на той період по домовленості в знайомого Шефа.

Кухар сімейний

з 04.2021 по 01.2022 (9 місяців)
Приватна особа, Київ (Приватні особи)

Обов’язки сімейного шеф кухара.
Розробка та приготування страв для сім‘ї роботодавця та для персоналу.
Закупівля професійної кухонної техніки.
Закупівля продуктів та контроль якості продуктів.
Організація робочих процесів.
Організація комунікацій з постачальниками продуктів харчування.
Розробка меню та техногічних карток.
Розрахунок страв на калорійність.
Розробка меню спортивного харчування.
Розробка меню дієтичного для схуднення.
Розробка дитячого меню.
Догляд за фруктовим та ягідним садом; збір та реалізація врожаю.
Дотримання порядку та чистоти робочого простору.

Кухар Холодного процесу, Суши майстер.

з 01.2021 по 04.2021 (3 місяці)
Фіджі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного процесу та Суші Майстер:
- Приготування та видача страв основного меню закладу відповідно до технологічних карток.
- Приготування НФ відповідно до технологічних карток.
- Ведення зошиту списання продукції.
- Контроль якості зберігання продукції відповідно до ДСТУ вимог.
- Контроль робочого простору відповідно до санітарних вимог.
- Складання списків закупівлі продуктів та товару для холодного та суші цехів.
- Прийом товару для холодного, гарячого та суші цехів.
- Приготування їжі на Персонал.

Кухар гарячого процесу

з 09.2020 по 12.2020 (3 місяці)
Pastateca, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу:
- Приготування та видача страв основного меню закладу відповідно до технологічних карток.
- Приготування НФ відповідно до технологічних карток.
- Ведення зошиту списання продукції.
- Контроль якості зберігання продукції відповідно до ДСТУ вимог.
- Контроль робочого простору відповідно до санітарних вимог.
- Складання списків закупівлі продуктів та товару для гарячого цеху.
- Приготування їжі на Персонал.

Кухар Універсал, Обов‘язки Су-шефа

з 06.2020 по 09.2020 (3 місяці)
Autobiografy, Железный Порт (Готельно-ресторанний бізнес)

Су Шеф, Кухар універсал, Піца майстер:
- Розробка меню технологічних та калькуляційних карт - гарячих та холодних процесів.
- Контроль системи злагодженої роботи холодного та гарячих процесів кухні.
- Приготування та видача страв основного меню закладу відповідно до технологічних карток.
- Приготування НФ відповідно до технологічних карток.
- Контроль списання продукції.
- Контроль складання списків закупівлі продуктів та товару для холодного та царячого цехів.
- Контроль якості зберігання продукції відповідно до ДСТУ вимог.
- Контроль робочого простору відповідно до санітарних вимог.
- Контроль видачі готових страв холодного та гарячих процесів.
- Прийом товару та продуктів гарячого, холодного та піца процесів.

Кухар універсал

з 11.2018 по 08.2019 (9 місяців)
Kavalier, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Універсал нічної зміни.
Кухар трьох цехів - холодний, гарячий та кондитерський.
Приготування страв та позицій основного меню ресторану відповідно до техногічних карт.
Приготування страв та позицій меню шведського столу відповідно до технологічних карт.
Слідкування та підтримання шведського столу та паралельне приготування меню сніданків.
Ведення списків списання продукції.
Ведення списків закупівлі продукції.

Кухар заготівельник

з 12.2017 по 10.2018 (10 місяців)
Реберня, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Заготівельного цеху.
Приготування маринадів та соусів відповідно до технолігічних карт у великих об‘ємах. 100-500 кг за зміну.
Обробка та маринування свиних ребер у великих об‘ємах 400-800 кг за зміну.

Освіта

"ЛВПУТтаСП"

Офіціант, бармен, кухар, Львів
Середня спеціальна, з 2017 по 2019 (2 роки)

Основний час навчання перебував на практиках у Закладах харчування.
Також на першому курсі був відсутній на навчанні в училищі 4 місяці так як перебував на зйомках проекту
«Майстер Шеф» де дійшов до ТОП 8 учасників.
На другому курсі навчання представляв Львів та Львівську область на конкурсі “World skill’s Ukraine” в місті Києві.
Також представляв училище
“ЛВПУТ та СП» у місті Львів надаючи майстер клас на масштабному заході для абітурієнтів харчової просисловості Львівської області.

Додаткова освіта та сертифікати

" Асоція шеф кухарів" Індивідуальні заняття

2 тижні

Майстер шеф (Le Cordon Bleu Paris)

Просто як цікавий факт. 2 тижні індивідуальних заннять по основам кулінарії від випускників школи ”Le Cordon Bleu Paris”

Знання і навички

MS Excel Google Google Sheets

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Знання та Досвід кухонь таких країн - Україна, Грузія, Кримо-Татарська, Франція, Італія, Іспанія, Індія, Англія, Америка, Ізраїль та Азія.
P.S.Хорошого по трошку)
Напрямки Кухонь світу - класична, класична стародавня, сучасна, аматорська та нетрадиційна.
Досвід роботи на кухні за такими посадами -
- Кухар заготівельник ( тісто піцца, соус майстер, мясник.)
- Кухар холодних процесів ( суші-майстер, салати, холодні супи, закуски, соуси,…)
- Кухар гарячого процесів ( мангальщик, піца майстер - печі на дровах, печі електричної, хоспер та джоспер майстер, вміння працювати з пароконвектоматами та су-від технікою)
- Кухар старший зміни ( контроль якості продукції постачання, контроль зберігання та стекірування продуктів та НФ, контроль приготування страв, контроль ДСТУ та санітарних норм, контроль видачі готової продукції та страв, контроль зберігання температурних норм у ходильних камерах та складах.
Багато контролю не буває.
На кухні має бути дисципліна!
Навіть якщо це шаурма…
Особливо якщо це шаурма)
- Кухар кондитер ( мій не най олюбленіший процес але розуміння навички та досвід роботи з тістом, кремами, темперуванням шоколаду та кухонними комбайнами маю адже кухар універсал він на то і є універсал)

- Кухар Сімейний ( Тут все просто! Майже увесь мій досвід та знання використував адже кухар в сім‘ї це Універсальний Універсал - закупівля продукції, налагодження спів праці з постачальниками, контроль якості, створення та приготування страв відповідно до санітарних норм та відповідно до вподобанням окремо кожного члена сім‘ї та спів робітників.) якщо ви кухар який читає це резюме то ви зрозумієте всі нюанси та вимоги роботи сімейного кухара.

І на останок хочеться додати, що кухарі то й#%#ті люди бо ж кулінарія це така ж складна наука як фізика, хімія та математика в поєднанні разом.
Слава Україні!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: