Резюме від 23 березня 2023 PRO

Наталія

Начальник виробничого підрозділу, майстер зміни, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Новомосковськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік-технолог харчового виробництва

з 11.2021 по 03.2022 (4 місяці)
ТОВ"Контакт Продрезерв 5", Дніпро (Харчування дітей в шкільних та дошкільних навчальних закладах)

Проведення аудиторських перевірок харчоблоків,лінії роздач в шкільних та дошкільних навчальних закладах
Навчання та помічь персоналу в приготування їжі,гігієни праці та санітарії на харчоблоці.

Бригадир дільниці

з 10.2020 по 11.2021 (1 рік 1 місяць)
ТОВ"ФОРФУТ", Дніпро (Харчова промисловість)

Заказ та прийом сировини.Контроль вихідної продукції до лінії роздачі.Контроль санітарно-гігієнічних норм на дільниці.Контроль робочого графіка співробітників.Проведення
інвентаризації продукції на дільниці.Проходдення аудиторських перевірок

Начальник виробництва

з 06.2019 по 02.2020 (8 місяців)
ФОП"БАСС"лінія кав'ярень "кофелайф"БЦ"Мінора", Дніпро (Харчова промисловість)

З 10.06.2019гПочала работу в підприємстві як кухар-універсал кошерного виробництва . З 01.11.2019--була переведена на посаду начальника цеху кошерноно виробництва.
В обовязки входило:Організація та планування робочого процесу,контроль якості продукції,дотримання гігіеничних та санітарных норм на виробництві. Підбір та навчання нових співробітників.
Работа з постачальниками(формування заявок на закупівлю сировини).Складання рабочих графіків, ведення табеля урахування робочого часу .Проведення та аналіз інвентарізації.
Була звільнена на підставі ліквідації підприємства
Досягнення:Введено в ассортимент де кілька нових видів піцци,салатів,кондитерських виробів.
Була відмічена керівником як добросовістний працівник та керівник.

ЧП"Мович"(цех по переробці сільхоз продукції)
З 28.05.2003-01.09 2003
Працювала на посаді бригадира цеха заморожених напівфабрикатів.
В обов'язки входило:Контроль виповненя виробничих завдань ,контроль якості вхідної сировини.контроль якості відпускаемої продукції, контроль умови зберігання .Відгрузка продукції на ринок продажу.

Освіта

ХДУХТ

Учбово-навчальний інститут харчових технологій та бізнесу.бакалавр, Харків
Незакінчена вища, з 2020 по 2022 (2 роки)

Ступінь вищої освіти, галузь знань "Виробництво та технології "

ДНЗ"Діпровский технолого-экономичний колледж"

Виробництво та технології, Дніпро
Середня спеціальна, з 2017 по 2020 (3 роки)

Спеціаліст"Харчової технології
"Виробництво харчової продукції "професійна кваліфікація технік-технолог з технології приготування.

Знання і навички

MS Office Акцент

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Професійні навички:Розробка та запровадження на виробництві нових страв.Підвищення якості вихідної продукції
Ціль:Отримання цікавого місця праці,застосування своїх знань та досвіду для работи на кращій кінцевий результат.
Швидко навчаюсь,цілеспрямована,готова до роботи в команді.Відповідальна.Не конфліктна.Відкрита для отримання нових знань.Без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: